Огляд трибун за тиждень
27 липня 2021
Міжсезоння добігло свого кінця і велика гра знову почала збирати народ на стадіони. Фанати Чорноморця та Миколаєва провели акції протесту, у кожних на це свої причини. Завдяки використанню піро яскраво у цьому турі виглядали сектори фанатів Прикарпаття, Полісся, Металіста та Кристалу. Трохи більше подробиць можна дізнатися з добірки новин від нашого ультрас-порталу.

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 1

Зоря - Олександрія 0:1 (25.07.2021)
Перша домашка Зорі зібрала не дуже багато народу. Ті хто прийшло намагалися забезпечити команді потужну звукову підтримку та ганяли вітер на секторі великим прапором. Проте запалу від дванадцятого гравця виявилося замало, гості виявилися трохи сильнішими.
Фанати Зорі

Десна - Чорноморець 3:0 (25.07.2021)
Потужною, вже традиційно для домашок, була підтримка у господарів. Фанати Десни брали не кількістю, а якістю. Чернігівська торсида не змовкала протягом усього матчу. Команда віддячила впевненою перемогою та першим місцем у турнірній таблиці.

Одеські фанати влаштували акцію протесту. Гостьовий сектор у Чернігові хоч і не був порожнім, втім весь матч на ньому була тиша. Одесити мовчки спостерігали за грою. До Чернігова приїхали п’ятеро представників одеського руху. На паркані гості вивісили один єдиний банер з написом «Геть із клубу». Таким чином, ультрас Чорноморця показують, що вони не раді призначенню на чолі команди нового тренерського штабу, який довгий час працював у київському Динамо. Також це стосується ряду гравців, які є вихованцями Динамо та поповнили ряди одеської команди на початку сезону.
Сектор Десни
Ультрас Чорноморця


ПЕРША ЛІГА. ТУР 1

Агробізнес - Волинь 2:2 (24.07.2021)
Не лишилася без активної підтримки на виїзді Волинь. 18 лучан були присутніми на матчі у Волочиську. Гості видали бойову гру, та потішити своїх фанатів першою перемогою в новому сезоні, поки що не вдалося.
Лучани на виїзді

Ужгород - Прикарпаття 0:6 (24.07.2021)
Трохи більше двох десятків ультри шизіли за Прикарпаття в Ужгороді. Сектор гостей виглядав яскраво завдяки великим прапорам та потужним зарядам. Прикарпаття не залишило від своїх суперників каменя на камені. Франківці відсвяткували перемогу піро в клубних кольорах.
Фанати Прикарпаття

Нива Т - Полісся 1:0 (25.07.2021)
Солідний склад налаштовував Ниву на перемогу. Було видно, що тернополяни скучили за футболом. Нон-стоп від місцевих ультрас протягом 90 хвилин зробив свою справу та приніс позитивний результат.

В Тернополі висадився цілком непоганий десант житомирських фанатів, які гнали команду вперед до фінального свистка. Гості непогано заряджали та трохи попалили. Чудовий настрій трохи зіпсував кінцевий результат на табло.
Сектор Ниви
Ультрас Полісся

Альянс - Металіст 0:2 (26.07.2021)
Потужною була підтримка у харків’ян на виїзді. Чимала кількість народу приїхала у Суми, щоб зарядити команду на переможний лад. Сектор налічував близько сотні фанатів. Дебютна гра для Металіста у Першій лізі видалася складною та напруженою, але врешті решт запальна підтримка ультрас надихнула харківську команду на перемогу. Гості запам’яталися потужним звуком та чималою кількістю піротехніки.
Харків’яни на виїзді


ДРУГА ЛІГА. ТУР 1

Чайка - Буковина 0:0 (25.07.2021)
Троє фанатів Буковини підтримали команду на виїзді.
Сектор Буковини

Полтава - Суми 3:0 (25.07.2021)
Семеро сумчан пробили виїзд до Полтави. Перший млинець у новій лізі вийшов трохи комом. Гості зазнали розгромної поразки та не спромоглися навіть на гол престижу.
Фанати Сум

Кристал - Таврія 1:1 (25.07.2021)
Порядку трьох десятків херсонських фанатів підтримали команду в матчі поти Таврії та відірвалися від душі. Потужний звуковий супорт господарі розбавили не менш потужним шматком піро. Розпочати сезон на мажорній ноті Кристалу не вдалося, як наслідок лише один заліковий пункт до скарбнички.
Ультрас Кристала

Миколаїв - Тростянець 1:1 (25.07.2021)
Ультрас Миколаєва висловили свою думку. щодо нової емблеми клубу. На секторі було вивішено декілька банерів з цього приводу, якими корабели наголошують, що будуть влаштовувати акції протесту і надалі, допоки клуб не прибере це неподобство. Закріпити все це миколаївські фанати вирішили невеличкою порцією піро.
Сектор Миколаєва

Вовчанськ - Металург З 1:1 (25.07.2021)
34 запорізьких фанати відкатали на виїзд до Харкова. Гра з новачком Другої ліги перемогою так і не закінчилася. Після матчу гравці подякували ультрас за підтримку.
Запоріжці на виїзді