Огляд трибун за тиждень
03 серпня 2021
Фанати Ворскли відзначилися невеличким перфом на матчі-відповіді у Лізі Конференцій. Одесити продовжують боротьбу проти тренерського штабу своєї команди. Ультрас Динамо натякнули Шахтарю, що ті не надто «скромно» ведуть себе у столиці, коли усюди розвішують свою рекламу. Відроджений Металіст повернувся на рідний стадіон та встановив новий рекорд відвідуваності. Яскраво на марші перед грою запалили ультрас Волині. Детальніше про все можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.

ЛІГА КОНФЕРЕНЦІЙ. 2 КФР

Ворскла - КуПС 2:3 (29.07.2021)
Гра у Лізі Конференцій викликала цікавість у місцевих фанатів, яких зібралася доволі солідна кількість. На переможний лад господарів налаштовувало порядку 90 фанатів. Господарі підготували невеличкий перф на матч проти фінської команди. Великий лицьовий банер наголошував «Фанатій за Ворсклу». Та стрибнути вище голови не вдалося. На жаль, Ворскла лише розпочавши свій похід у єврокубках, пропустила до наступного раунду саме фінську команду.
Сектор Ворскли


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 2

Львів - Шахтар 0:3 (30.07.2021)
Не лишився без активної підтримки на виїзді і Шахтар. Близько 20 донеччан насолодилися впевненою перемогою своєї команди.
Ультрас Шахтаря

Минай - Олександрія 1:0 (31.07.2021)
На перший матч в новому сезоні на секторі зібралося близько 15 минайців, які гнали команду вперед протягом усього матчу. Саме на цю гру було виготовлено банер «Вперед Минай, ми з тобою!». Під час виходу команд на поле його було розгорнуто та запалено непогану кількість піро. Поєдинок завершився перемогою Миная, що не може не тішити місцеву публіку.

Відстань більше ніж в 1000 км подолали п’ятеро фанатів Олександрії. На матчі в Ужгороді гості відчули присмак дежавю, адже їхня команда рівно як і рік тому, знову пропустила наприкінці матчу, та знову поїхала додому переможеною.
Фанати Минаю
Олександрійці на виїзді

Чорноморець - Дніпро-1 0:3 (31.07.2021)
Фанати Чорноморця продовжують акцію протесту проти нового тренерського штабу та орендованих у Динамо гравців. Єдиний банер, який прикрасив сектор у Дніпрі вийшов досить інформативним. Коротко та зрозуміло одесити відобразили своє ставлення до ситуації навколо «домашньої» гри (через стан газону на своєму стадіоні, Чорноморець проводив цю гру на виїзді) та тренерського штабу на чолі з головним керманичем.
Сектор Чорноморця

Динамо - Верес 4:0 (01.08.2021)
Нещодавно фанати Динамо вирізали рекламу донецького клубу на одній із вулиць міста. На матчі проти Вереса це полотно з’явилося на секторі біло-синіх вже з дописом, таким чином ультрас киян натякнули, що вони проти присутності Шахтаря в Києві. Їм зовсім не подобається те, як «скромно» поводять себе донеччани, прихистившись у столиці.
Ультрас Динамо


ПЕРША ЛІГА. ТУР 2

Краматорськ - Кремінь 2:0 (31.07.2021)
Вже давненько в об’єктиви фотокамер та у наші звіти не потрапляли краматорські фанати. Здається, що їм як і команді потрібне було невеличке перезавантаження. Повернулися з новими силами та чудовим настроєм та одразу пораділи впевненій перемозі команди. На секторі господарів порядку 20 ультрас. До матчу було намальовано невеличку текстівку з написом «Вперед Крамаха».
Фанати Краматорська

Полісся - Гірник-Спорт 0:2 (31.07.2021)
Атмосферно було в Житомирі. Поліські вовки не змовкаючи ні на мить, гнали команду вперед протягом 90 хвилин. Потужні заряди розбавлені піро у клубних кольорах, задавали чудовий темп команді. Але перемоги у цьому матчі господарі так і не дочекалися.
Сектор Полісся

Кривбас - Нива Т 1:0 (01.08.2021)
Вже традиційно яскраву підтримку своїй команді забезпечили ультрас Кривбаса. Гучні та потужні заряди під барабан та повний сектор на білому налаштували команду на нові звершення. І хоча перемога була не легкою, Кривбас після двох турів закріпився на першій сходинці турнірки.

Один тернополянин був помічений на виїзді у Кривому Розі.
Фанати Кривбаса
Один тернополянин на виїзді

Металіст - Ужгород 3:1 (01.08.2021)
Повернення Металіста на рідний стадіон, Ярославський у віп-ложі та 35 с гаком тисяч на стадіоні – чудове перезавантаження, й нічого додати. Саме такий перф з відсилкою на фільм «Матриця. Перезавантаження» зробили фанати на домашку проти Ужгорода. Окрім цього, було розгорнуто банер на підтримку відомого представника колективу KCP. Також на секторі господарів було піро-шоу. За такої атмосфери команда Кучера просто не могла не здобути перемогу. Тож Металіст зробив не тільки класний камбек, а ще встановив новий рекорд відвідуваності для Першої ліги. Попередній рекорд було встановлено у далеких 2002-2003 роках, коли поєдинок між Спартаком (Суми) та Нафтовиком з Охтирки зібрав 29 300 тисяч.
Ультрас Металіста

Волинь - Поділля 1:0 (02.08.2021)
Перед матчем фани Волині провели традиційний марш на старті сезону, задимівши увесь центр міста та продемонструвавши підтримку команді. Лучани пройшли центральними вулицями до стадіону «Авангард», розтягнувши банер з написом «Волинь - наша гордість». Під час ходи ультрас заряджали, а також палили фаєри та дими. На самому матчі господарі розгорнули банер в пам’ять про легендарного нападника Волині Володимира Дикого, який днями пішов із життя. Окрім сумних моментів були також і моменти радощів. Волинь забила, а хрестоносці святкували зі смачною порцією піро.
Фанати Волині


ДРУГА ЛІГА. ТУР 2

Вікторія - Кристал 2:1 (31.07.2021)
Дальня відстань зовсім не налякала трійку херсонців, які пробили виїзд до Миколаївки. Серед гостей свій перший виїзд відкатав 13-річний хлопець.
Херсонці на виїзді

Суми - Яруд 1:4 (31.07.2021)
Трохи більше трьох десятків сумчан добряче пошизіли на матчі проти Яруда. Господарі відзначилися не тільки потужною звуковою підтримкою під гуркіт барабану, а ще смачно попалили. Попри палку підтримку Суми все ж таки зазнали поразки.
Сектор Сум

Карпати - Рубікон 3:0 (31.07.2021)
Чимала кількість народу прийшла підтримати зелених левів у матчі проти Рубікону. Господарі відзначилися великою банерною лінією, серед якої можна виділити банер «Знову на полі Карпати». Старт нового сезону у Другій лізі для львів’ян видався вдалим. Карпати не лишили шансів суперникам, забивши три голи без будь-якої відповіді.
Ультрас Карпат

Нива В - Любомир Ставище 3:1 (31.07.2021)
Початок нового сезону в домашніх стінах вінничани провели з гідністю. Яскравих перфів не влаштовували, а віддали перевагу звуковій підтримці. Незважаючи на палюче сонце і спеку в +30, підтримували команду як могли. Нива віддячила перемогою. А після матчу гравці повним складом подякували фанатам за підтримку.
Фанати Ниви