Огляд трибун за тиждень
10 серпня 2021
Минулий тиждень виявився не таким яскравим на події та перфи та пройшов більш спокійно. Виключенням є хіба що фанати львівських Карпат, які на кубковій грі влаштували потужне піро-шоу. Одесити продовжують акцію проти тренерського штабу. А ультрас Кривбаса підтримали банером представників блоку KCP (Металіст), яких нещодавно затримали в Харкові. Більш розгорнуто про всі події можна дізнатися з невеличкої добірки новин.

КУБОК УКРАЇНИ. 1/64 ФІНАЛУ

Карпати - АФСК Київ 3:0 (04.08.2021)
Ультрас Карпат повністю виправдовують ті слова, що написані на банері – Завжди вірні. Які б мутки не відбувалися навколо клубу, в якій лізі б не грала команда, віддані фанати завжди зі своїми улюбленцями. На кубкову гру зібралася чимала кількість народу, десь півтора сектори, трохи більше ніж на попередніх матчах. Атмосфера зашкалювала, потужний звук у купі з яскравим масштабним піро-шоу ще більше прикрасили цей матч. Господарі віддячили розгромною перемогою та виходом до наступного раунду Кубку.
Ультрас Карпат


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 3

Металіст 1925 - Чорноморець 3:2 (06.08.2021)
Черговий меседж передали ультрас Чорноморця наставнику команди Морозу. Головний коуч одеситів після поразки від Дніпра-1 у минулому турі зазначив, що його нервують відносини з фанатами. Відповідь не змусила себе довго чекати. На крайньому матчі в Харкові одесити вивісили нове полотно з написом «Юра не нервуй. Їдь додому». Як то кажуть, далі буде…
Сектор Чорноморця


ПЕРША ЛІГА. ТУР 3

Гірник-Спорт - Кривбас 1:2 (07.08.2021)
Більше ніж пів сотні криворізьких ультрас пробили виїзд до Горішніх Плавнів. Дозвілля гостей розпочалося ще до матчу, фанати Кривбасу випробували місцеві пляжі, а вже потім насолоджувалися грою улюбленої команди. На матчі було розгорнуто банер на підтримку представників блоку KCP (Металіст), яких нещодавно затримали в Харкові. Також гості трохи попалили. А родзинкою на торті стало фото на фоні свіжонамальованого графіті, фотографом доречи виступав місцевий правоохоронець.
Фанати Кривбаса

Кремінь - Полісся 0:3 (07.08.2021)
На виїзді у Кременчуці були помічені двоє житомирян.
Житомиряни на виїзді

Альянс - Волинь 0:0 (08.08.2021)
Активну підтримку з потужним звуком та під барабан забезпечили своїй команді на Ювілейному фанати Альянсу. На гру проти Волині прийшли 25 ультрас. Потішитися перемозі господарям не судилося, команди відкатали у нічию.
Сектор Альянсу

Нива Т - Олімпік 0:0 (08.08.2021)
Не лишилася без підтримки на домашньому матчі проти Олімпіка Нива. Сектор господарів не замовкав майже ні на хвилину налаштовуючи улюблену команду на переможний лад. Але заробити три залікові бали до скарбнички тернополянам не вдалося.
Ультрас Ниви


ДРУГА ЛІГА. ТУР 3

Чайка - Нива В 2:2 (07.08.2021)
14 виїздюків підтримали Ниву у Макарові. Як для невеличкої кількості народу, гості порадували команду доволі непоганим звуком протягом матчу. Двічі по ходу гри вінницька команда була у ролі наздоганяючих і врешті решт, більше ніж на результативну нічию не спромоглася. Підсумок матчу не надто засмутив фанатів, які в доброму гуморі робили фото на згадку.
Фанати Ниви

Миколаїв - Таврія 2:2 (07.08.2021)
Десь з десяток сімферопольських ультрас відкатали на гру у Миколаєві. Потужний звуковий супорт тривав протягом 90 хвилин. Вочевидь, фінальним рахунком на табло гості виявилися не задоволеними, адже після фінального свистка відбулася розмова з командою.
Сімферопольці на виїзді

Дніпро Ч - Карпати 1:3 (08.08.2021)
Жвава підтримка дванадцятого гравця не змогла надихнути черкаську команду на перемогу. До двох нічиїх у попередніх матчах, тепер ще додалася поразка. Фанати продовжують чекати на перемоги. На домашку проти Карпат зібралося 15 фанатів.

До кубкової перемоги, яку Зелені Леви здобули посеред тижня додалася також і вікторія у матчі проти Дніпра. 45 львів’ян підтримали команду у Черкасах. На секторі також були присутні представники колективу «North Company» (Динамо Київ). Гостьовий сектор виглядав яскраво, особливо коли святкували забиті м’ячі з піротехнікою.
Сектор Дніпра
Фанати Карпат


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Зірка - Олімп Кам’янське 0:0 (07.08.2021)
Перший більш-менш прийнятний результат за останній час показала Зірка. Після поразок у минулому сезоні, на старті нового, кропивничани здобули перші залікові пункти. За нічиєю Зірки спостерігали 11 фанатів.
Фанати Зірки