Огляд трибун за тиждень
17 серпня 2021
Останнім часом фанатські сектори збирають не надто багато народу. Можливо прихильники гри мільйонів надають перевагу відпочинку та подорожам, замість того, щоб потерпати від спеки на трибунах. Але і цього вікенду було на що подивитись. Фанати Кривбасу зробили яскравий перф на свій матч. Ультрас Карпат відзначилися аргентинською шизою, а фанати Чорноморця продовжують акції протесту проти тренерського штабу. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ. КР 3

Шахтар - Генк 2:1 (10.08.2021)
Близько двох десятків активної ультри підтримали донеччан у матчі-відповіді проти Генку. Прихильники Шахтаря насолодилися не тільки перемогою команди, а ще від душі пораділи виходу до наступного раунду Ліги Чемпіонів.
Фанати Шахтаря


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 4

Шахтар - Металіст 1925 2:0 (13.08.2021)
Шестеро харків’ян були помічені на гостьовому секторі у Києві.
Харків’яни на виїзді

Верес - Ворскла 1:1 (14.08.2021)
Виїзна банда ворсклян в Луцьку нарахувала 15 осіб. Не дивлячись на те, що команда не змогла подарувати перемогу, фанати гостей все рівно перебували у чудовому настрої та залюбки робили світлини на згадку.
Фанати Ворскли

Десна - Дніпро-1 2:1 (14.08.2021)
Для ультрас Десни, старт команди у цьому сезоні є чимось на грані неможливого – дванадцять із дванадцяти можливих залікових балів. Переможна серія додає натхнення не лише гравцям, а й фанатам. Останніх доречи, зібралося десь під чотири десятки, трохи менше ніж в попередньому сезоні, але і така кількість добряче мотивує.
Сектор Десни

Зоря - Минай 1:1 (14.08.2021)
Не дуже багато народу прийшло на матч Зорі проти Минаю. Інша справа грати проти грандів типу Динамо, а на цьому матчі трибуни були майже порожніми. Сам сектор господарів також зібрав не надто велику кількість, лише 14 фанатів. З чим пов’язана така низька явка залишається лише здогадуватись, можливо народ надає перевагу відпочинку на морях та подорожам. Ті ультрас, що таки прийшли на матч, як могли заряджали команду на перемогу, але взяти три залікові пункти Зорі і на цій домашці не вдалося.
Ультрас Зорі

Маріуполь - Чорноморець 2:3 (16.08.2021)
Ультрас Чорноморця продовжують відповідати на інтерв’ю, які дає головний тренер команди Мороз. Так, керманич одеського клубу нещодавно заявив, що молоді гравці клубу бояться в місто вийти, на базі сидять. Вже традиційно відповідь від фанатів не змусила себе довго чекати. На матчі в Маріуполі, на гостьовому секторі з’явився банер з написом «Ваша база в Конча-Заспі».
Сектор Чорноморця


ПЕРША ЛІГА. ТУР 4

Полісся - Агробізнес 1:0 (13.08.2021)
Чудова атмосфера була на домашній грядці господарів. Житомиряни відзначилися непоганою банерною лінією та потужним звуком, як для такої кількості народу. На 14 секторі зібралися 17 фанатів, які відзначили разом з гравцями перемогу Полісся над гостями з Волочиська.
Фанати Полісся

Волинь - Ужгород 1:1 (13.08.2021)
Традиційно яскраво та потужно виглядали фанати Волині на своїй домашці. Чимала кількість народу прийшла на матч проти гостей з Ужгорода. Звук був на висоті. Ще більш яскравим сектор господарів виглядав з використанням касових стрічок. Не забули лучани підтримати банером харківських патріотів, яких зовсім нещодавно було ув’язнено.
Ультрас Волині

Кривбас - Кремінь 4:1 (14.08.2021)
Не надто багату явку на домашній матч ультрас Кривбаса компенсували перфом, який було підготовано на вихід команд. Сектор прикрасили банером, де великими літерами було написано «Червоно-білі», також ганяли вітер великими прапорами, виглядало досить яскраво. Звісно було і трохи піро, яким святкували забиті м’ячі.
Сектор Кривбаса

Нива Т - Гірник-Спорт 1:0 (14.08.2021)
Невеличка група прихильників Ниви надихала команду на переможний лад у матчі проти гостей з Горішніх Плавнів. Господарі брали не кількістю, а якістю. Протягом 90 хвилин гучно лунали заряди та пісні, а головне, що все це супроводжувалося чудовим настроєм. Команда віддячила перемогою.
Фанати Ниви


ДРУГА ЛІГА. ТУР 4

Суми - Енергія 3:0 (14.08.2021)
Трохи більше трьох десятків ультрас прийшли підтримати господарів у звітному матчі. Жвавий запал від фанатів передався і команді, яка каменя на камені не лишила від суперника. Після матчу гравці подякували найвідданішим за підтримку.
Ультрас Сум

Карпати - АФСК Київ 2:1 (14.08.2021)
На цю гру зелені леви вирішили влаштувати аргентинську шизу. До потужної звукової підтримки додалося багато прапорів, касові стрічки та конфетті. Серед банерів можна виділити полотно на підтримку одного з лідерів «Нацкорпусу» Сергія Величка (Чілі). Загалом, атмосфера була шаленою, шиза вдалася на славу, а команда потішила перемогою.
Сектор Карпат

Нива В - Мункач 3:1 (14.08.2021)
Близько 30 фанатів відклали усі справи подалі та зібралися, щоб підтримати Ниву. Під гуркіт барабану гнали своїх улюбленців майже не змовкаючи. Чудового настрою ще більше додавав рахунок та табло.
Фанати Ниви