Огляд трибун за тиждень
24 серпня 2021
Насиченим на матчі видався минулий тиждень. Спочатку відлунали кубкові поєдинки. В цих матчах можна відзначити ультрас львівських Карпат, які підготували перф та влаштували піро-шоу. А на вихідних насолоджувалися матчами у чемпіонаті. Фанати Прикарпаття перед галицько-волинським дербі пройшлися маршем. А ультрас Олександрії у Ковалівці випробовували на міцність сектор-клітку. Більше подробиць у невеличкому звіті на нашому сайті.

КУБОК УКРАЇНИ. 1/32 ФІНАЛУ

Суми - Металург З 0:1 (18.08.2021)
Не встигли фанати Сум насолодитися участю їхньої команди у Кубку, як перший млинець виявився комом, і перша гра на турнірі стала для сумчан одразу ж останньою. Після матчу господарі зробили колективе фото з представниками запорізького Металурга.
Ультрас Сум та Металурга

Ужгород - Нива Т 0:1 (18.08.2021)
Один тернопільській фанат приїхав до Ужгорода задля підтримки улюбленої команди.
Фанат Ниви

Миколаїв - Кривбас 1:1 (18.08.2021)
Надто емоційним, та в деякому сенсі драматичним видався кубковий матч для Миколаєва. Завдяки жвавій підтримці своїх ультрас господарі змогли вирвати перемогу у Кривбаса у серії післяматчевих пенальті. Вихід до наступної стадії Кубку разом з командою святкували порядку п’ятдесяти миколаївських фанатів.
Сектор Миколаєва

Епіцентр Дунаївці - Поділля 3:0 (18.08.2021)
Несподіванкою для фанатів Поділля стала розгромна поразка їхніх улюбленців у звітному матчі. Певно подоляни не очікували, що команда так просто складе зброю та майже не створить супротиву. В Дунаївцях Поділля підтримали п’ятеро фанатів. Щоб скрасити рахунок на табло, гості трохи попалили.
Подоляни на виїзді

Яруд - Металіст 1:3 (18.08.2021)
У Маріуполі чудовим настроєм заряджали Металіст харківські ультрас. Десь сорок виїздюків на власні очі побачили чергову перемогу нещодавно відродженого клубу.
Ультрас Металіста

Нива В - Волинь 1:1 (18.08.2021)
З потужним звуком, чудовим настроєм та прапорами гнали команду до перемоги чотири десятки вінничан. Сектор господарів не змовкав майже ні на хвилину. В основний час матчу переможця так і не виявили, у додаткових таймах ситуація не змінилася, тож путівку до наступного раунду Кубку розігрували в серії пенальті. Фортуна цього вечора була куди прихильнішою до Волині, яка і йде далі.
Фанати Ниви

Діназ - Оболонь 1:3 (18.08.2021)
Не лишилася без підтримки на виїзді столична команда. До Демидова завітали семеро киян.
Кияни на виїзді

Карпати - Карпати Галич 1:0 (18.08.2021)
Яскравим перфом на матчі проти Карпат з Галича відзначилися львів’яни. Чимала кількість народу створила незабутню атмосферу. На паркані було вивішено великий банер з написом «Кубок Львову». Також, зелені леви влаштували добряче піро-шоу. Ще більше настрою додала перемога команди, яку фанати після гри розділили разом з гравцями.
Сектор Карпат

Рубікон - Полісся 0:5 (18.08.2021)
13 представників з колективу White Zt Family пробили виїзд до Щасливого. Також на виїзді був один представник колективу Zhytomyr Lads, та декілька друзів з Макарова. Полісся відчуло підтримку найвідданіших прихильників та подарувало розгромну перемогу та путівку до наступної стадії Кубку.
Фанати Полісся


ЛІГА ЄВРОПИ. ПЛЕЙ-ОФФ

Рапід Відень - Зоря 3:0 (19.08.2021)
Першу гру плей-оф луганська команда грала на виїзді. Навіть за десятки тисяч кілометрів Зоря відчувала підтримку свого дванадцятого гравця. 16 ультрас були помічені на гостьовому секторі у Відні. З підтримкою все було добре, а от підсумковий результат матчу поставив під великий сумнів прохід чорно-білих у подальші стадії турніру.
Ультрас Зорі


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 5

Ворскла - Металіст 1925 2:0 (20.08.2021)
Десь пів сотні полтавських фанатів налаштовували Ворсклу на перемогу у звітному матчі. Господарі обійшлися без усіляких перфів надавши перевагу звуковому супорту. Але і цього сповна вистачило для перемоги команди.

Десятеро харків’ян відкатали виїзд до Полтави.
Сектор Ворскли
Харків’яни на виїзді

Маріуполь - Зоря 3:4 (22.08.2021)
Цей матч можна сміливо назвати трилером. Команди влаштували справжню перестрілку на полі, переможцем з котрої вийшла команда з Луганська. Гості розгромно вигравали протягом першого тайму, а потім почали лоскотати нерви тренерському штабу та фанатам. Але врешті решт, гравці Зорі змогли зібратися та втримати позитивний для себе результат. На гостьовому у Маріуполі було 15 ультрас.
Фанати Зорі

Колос - Олександрія 0:1 (22.08.2021)
Олександрійці разом із друзями із Білої Церкви стали першими, для кого відкрили двері нового гостьового сектору на стадіоні у Ковалівці. Як зазначають фанати гостей, перегляд матчу у цій клітці просто неможливий. Через густу металеву клітку важко щось побачити далі ніж на 20 метрів. Масла у вогонь підливала також і місцева кузьма, яка провокувала ультрас Олександрії. Саме тоді хлопці і вирішили перевірити на міцність нову конструкцію, яка до слова, перевірку не пройшла. Завдяки провокації і поле краще стало видно, і ніхто не заважав гарному супорту на п’ятому виїзді поспіль.
Ультрас Олександрії


ПЕРША ЛІГА. ТУР 5

Прикарпаття - Волинь 1:1 (22.08.2021)
Галицько-волинське дербі пройшло на славу. Команди не змогли виявити переможця та розкатали результативну нічию. Що стосується місцевих фанатів, то у них було гаряче. Спочатку господарі пройшлися маршем перед грою, після чого потужну підтримку команди розбавили смачною порцією піро вже на секторі. Виглядало все дуже яскраво.

Досить пристойна грядка лучан пробила виїзд до Франика. Під гуркіт барабану червоно-білі заряджали команду на переможний лад. Серед банерів можна виділити полотно в підтримку ув’язнених харківських патріотів, та банер в якому лучани вітали з днем народження кіпера Волині Неділька.
Фанати Прикарпаття
Лучани на виїзді

Агробізнес - Кривбас 0:0 (22.08.2021)
Дев’ятеро криворізьких ультрас підтримали Кривбас у Волочиську. Можливо на гру команди вплинула не надто потужна підтримка, можливо, ще якісь фактори, але вперше за п’ять турів криворіжці не змогли покласти три залікові пункти до скарбнички.
Ультрас Кривбаса


ДРУГА ЛІГА. ТУР 5

Миколаїв - Суми 4:0 (22.08.2021)
Двоє фанатів з Сум були помічені у Миколаєві. Насолоду від матчу фанати гостей навряд чи отримали, команда розгромно поступилася, після чого сумчани виклали фото у соцмережі, в якому закрили свої обличчя фото співака Ігоря Миколаєва, і підписали фото рядками з пісні переробивши їх на свій лад «Суми та перемога, вони якщо чесно, не пара, не пара, не пара». За п’ять турів, які пройшли, Суми здобули лише одну перемогу.
Фанати Сум

Дніпро Ч - Буковина 3:1 (22.08.2021)
Близько сорока черкаських ультрас створили чудову атмосферу та надихнули команду на здобуття трьох балів. Підтримку з прапорами та гучними зарядами було розбавлено піро. Також фанати Дніпра підтримали банером харківських патріотів.

Четверо чернівчан забезпечили Буковині підтримку на виїзді.
Сектор Дніпра
Фанати Буковини

Діназ - Карпати 1:0 (22.08.2021)
Десь чотири десятки фанатів підтримали Карпати на гостьовому. Окрім львів’ян на секторі були також присутні ультрас Динамо та Дніпра. Попри палку підтримку, Карпати не змогли потішити свою торсиду та мінімально поступилися.
Львів’яни на виїзді