Огляд трибун за тиждень
07 вересня 2021
Серед минулого тижня відлунали матчі 1/32 фіналу Кубку. Найбільше уваги викликала гра у Львові. Команди вражали цікавою та моментами напруженою грою, а фанати яскравим піро-шоу. У Черкасах ультрас Дніпра та Ниви пройшлися маршем на підтримку ветеранів Довбиша та Кухарчука, яких було ув’язнено. Детальніше про всі події можна дізнатися зі звіту від нашого ультрас-порталу.

КУБОК УКРАЇНИ. 1/32 ФІНАЛУ

Епіцентр Дунаївці - Нива Т 1:0 (31.08.2021)
Троє тернополян відкатали на виїзд у Дунаївці. Потішитися перемозі команди нажаль не вдалося. Нива поступилася з мінімальним рахунком та припинила участь у розіграші Кубку.
Фанати Ниви

Оболонь - Полісся 1:0 (31.08.2021)
Потужною підтримкою у гостях, одразу від двох банд заручилися гравці Полісся. Непогана грядка представляла колектив Zhytomyr Lads, до житомирян також вже вкотре приєдналися друзі із Макаріва. Виїздюки рвали горлянки протягом усього матчу, і зробили все залежне від них задля перемоги. Але, з останнім трохи не склалося.
Не менш жваво команду підтримували і хлопці з White ZT Family. До столиці з їхнього боку завітали семеро представників.
Житомиряни на виїзді

Карпати - Волинь 2:3 (31.08.2021)
Сильна негода ледь не зіпсувала свято футболу у місті Лева. Під акомпанемент дощу команди розпочали свою гру на полі. Львівські ультрас полишили сектор, та певний час ховалися від дощу. А вже як негода стихла, влаштували Карпатам добротну шизу. На матч проти лучан зібралися майже два повних сектори. Господарі вражали гучним звуком, а потім у хід пішла величезна кількість піро, яким леви святкували гол та те, що матч перейшов до овертайму. Але цим шансом господарі не скористалися. У додатковий час фортуна була більш схильною до гостей.

Не поступалися у видовищності свого сектору і луцькі ультрас. Щоправда, народу на гостьовому було набагато менші ніж у господарів. 30 лучан пробили виїзд до Львова. Окрім великої банерної лінії та потужної звукової підтримки, гості також відзначилися піро-шоу. Благо привід посвяткувати у лучан був. У доданий час Волинь таки дотиснула суперника та вирвала собі путівку в 1/16 Кубку.
Сектор Карпат
Ультрас Волині


ПЕРША ЛІГА. ТУР 7

Поділля - Нива Т 1:1 (04.09.2021)
Семеро представників тернопільського руху були присутніми на матчі у Хмельницькому.
Тернополяни на виїзді

Ужгород - Полісся 0:2 (05.09.2021)
Без дванадцятого гравця не лишилося на виїзді і Полісся. Троє житомирян покинули всі справи, та незважаючи на відстань підтримали команду. Гравці надихнулися підтримкою та здобули виїзну перемогу.
Фанати Полісся

Прикарпаття - Краматорськ 2:0 (05.09.2021)
Близько чотирьох десятків ультра з Франика заряджали Прикарпаття на переможний лад. Окрім традиційного банеру, вар’яти вивісили полотно на підтримку черкаських патріотів, яких було ув’язнено.
Ультрас Прикарпаття

Альянс - Кривбас 2:1 (06.09.2021)
Порядку 20 супортерів не зважаючи на незручний час матчу, прийшли підтримати своїх улюбленців в непростій грі. Фанати Альянсу були щедро винагородженні командою за підтримку, перегравши криворізьку команду, яка у новому сезоні ще не знала смак поразок.
Фанати Альянсу


ДРУГА ЛІГА. ТУР 7

Дніпро Ч - Нива В 0:2 (05.09.2021)
Черкаські ультрас перед грою разом з гостями з Вінниці провели спільний марш на підтримку ветеранів Олега Довбиша та Дмитра Кухарчука, яких влада кинула до СІЗО за сфабрикованими справами. Значна частина бійців з добровольчих підрозділів є вихідцями з ультрас-руху, тож підтримка від своїх це справа честі. На секторі дніпрян зібралося порядку чотирьох десятків ультрас.

Десь пів сотні вінничан завітали на гру до Черкас. Гості обійшлися без надзвичайних перфів, віддавши перевагу звуковому супорту. Нива за палку підтримку віддячила впевненою перемогою та трьома заліковими пунктами до скарбнички.
Фанати Дніпра
Сектор Ниви

Нікополь - Суми 1:1 (05.09.2021)
На виїзді у Нікополі відзначилися двоє сумських фанатів. За декілька днів до матчу жителі Сум святкували день міста. Але команда в повній мірі не змогла привітати, відкатавши лише нічию.
Ультрас Сум


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Хлібороб - Зірка 2:0 (04.09.2021)
Виїзд до Нижніх Торгаїв пробили двоє жовто-зелених фанатів. Гра проти дебютанта серед аматорських команд завершилася поразкою Зірки.
Кропивничани на виїзді