Огляд трибун за тиждень
15 вересня 2021
Переважна кількість ультрас на матчах своїх команд активно привертає увагу до ситуації з ув’язненими харківськими та черкаськими патріотами. Фанати малюють банери та намагаються хоч якось підтримати хлопців. Ультрас Олександрії повернулися на рідний стадіон та відзначили цю подію піро-шоу. Одесити за допомогою банерів продовжують свої акції протесту. Яскраву атмосферу цього вікенду влаштували ультрас Минаю, Полісся, Буковини та Кристалу. Більше подробиць у традиційному звіті на нашому сайті.

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 7

Олександрія - Інгулець 1:0 (10.09.2021)
Вояж Олександрії виїзними матчами нарешті завершився і гру проти суперників з Петрово, олександрійці грали вже вдома. Повернення у рідні пенати, фанати відсвяткували яскраво та з потужним звуком. На секторі господарів зібралася чимала кількість народу. Підготувалися господарі і до зустрічі з колишнім гравцем команди Артемом Сітало, який змінює клуби та постійно грає за принципових суперників Олександрії, з цього приводу було зроблено невеличкий перф. Після забитого голу було спалено пристойну кількість піро. Олександрійці вивісили банер на підтримку черкаських ветеранів.
Сектор Олександрії

Рух - Зоря 1:1 (11.09.2021)
Порядку двох десятків ультрас підтримали Зорю на виїзді. День матчу зпівпав зі святкуванням дня міста, тож фанати відзначили цю подію, надягнувши святкові ковпаки та підготували банер. Але з розмахом відсвяткувати 226-ту річницю перемогою не вдалося. Зоря вивезла зі Львову лише один заліковий пункт.
Фанати Зорі

Металіст 1925 - Динамо 0:2 (11.09.2021)
Два десятки харків’ян заряджали на переможний лад господарів поля в матчі проти лідера турнірки. Також, фанати Металіста не полишили осторонь актуальну тему про ув’язнення патріотів та вивісили на паркані відповідне полотно. Господарі продемонстрували непоганий футбол, але гості зі столиці перемогли на класі.
Фанати Металіста

Минай - Чорноморець 2:2 (12.09.2021)
Близько 30 хлопців гнали Минай до перемоги на звітній домашці. Звуковий супорт господарі розбавили великими прапорами та піро у клубних кольорах.

Одеські фанати продовжують акції протесту проти тренерського штабу команди та частини гравців. Новеньке полотно з’явилося на черговому виїзді. І стосувалося воно того, що клубним вихованцям не вистачає місця в команді, а грають орендовані гравці. Враховуючи склад одеситів на цю гру, слова ультрас знаходяться близько до істини.
Фанати Миная
Сектор Чорноморця


ПЕРША ЛІГА. ТУР 8

Кремінь - Агробізнес 3:1 (10.09.2021)
Порядку 15 активних фанатів зібралися задля підтримки Кременя. Під гуркіт барабану кременчужани заряджали своїх улюбленців на перемогу. Вийшло досить непогано, команда господарів змогла потішити свою торсиду, трьома заліковими пунктами до скарбнички.
Сектор Кременя

Полісся - Прикарпаття 2:0 (11.09.2021)
Вже по добрій традиції, житомирську команду підтримували одразу дві банди. Шестеро хлопців з колективу Zhytomyr Lads були присутніми на матчі проти Прикарпаття. Чимось особливим цей колектив на цій домашці не запам’ятався. Куди жвавішою атмосфера була на 14 секторі. Хлопці з White ZT Family несамовито підтримували вовків, був і злагоджений звук, і непогане піро-шоу. Також житомиряни розвісили банер на підтримку ув’язнених ветеранів полку «Азов». За чудову атмосферу команда віддячила перемогою.

Семеро фанатів з Франика завітали на гру до Житомира.
Ультрас Полісся
Вар’яти на виїзді

ВПК-Агро - Оболонь 0:2 (11.09.2021)
Не лишилася без підтримки своїх ультрас на виїзді і Оболонь. У Дніпрі киян підтримали 11 фанатів.
Сектор Оболоні

Кривбас - Ужгород 5:0 (12.09.2021)
Потужну шизу влаштували на крайній домашці ультрас Кривбаса. Гучні заряди лунали протягом 90 хвилин. Окрім того, на звітний матч сектор заповнила чимала кількість народу. Не забули криворізькі ультрас висловити і свою підтримку в’язням з Харкова та Черкас. Одразу 2 великих банери прикрасили паркан стадіону. А наступного дня, фанати Кривбаса зробили заяву, в якій засуджують дії влади, щодо даної ситуації.
Фанати Кривбаса

Олімпік - Волинь 1:2 (13.09.2021)
П’ятеро лучан пробили виїзд до Києва та на власні очі побачили перемогу своєї команди.
Ультрас Волині


ДРУГА ЛІГА. ТУР 8

Вікторія - Металург З 0:1 (11.09.2021)
12 виїздюків насолодилися перемогою Металурга у Миколаївці.
Запоріжці на виїзді

Суми - Балкани 1:2 (11.09.2021)
Жвавої підтримки від сектору ультрас Сумам трохи не вистачило, тож порадіти перемозі у матчі проти Балкан через поразку не вийшло. Десь три десятки ультра рвали горлянку протягом усього матчу.
Сектор Сум

Буковина - Карпати 1:2 (11.09.2021)
Близько 50 фанатів налічувала домашня грядка чернівчан. Місцеві ультрас прикрасили сектор з двох сторін великими банерами. Злагоджений звук у купі з піро зробили чудову атмосферу. Долучилися фанати господарів і до підтримки патріотів, вивісивши на цю тему два банери.

Солідний склад підтримав зелених левів на виїзді. Десь 120 фанатів зі Львова пробили Чернівці. До сектору гостей була прикута велика увага з боку правоохоронців, але здається минулося без сутичок. Карпати подякували фанатам виїзною перемогою.
Фанати Буковини
Ультрас Карпат

Кристал - Енергія 1:2 (11.09.2021)
Одразу два сектори створювали яскраву атмосферу та потужно підтримували Кристал. На 14 секторі зібралися порядку 20 ультрас. Херсонці задавали непоганий звук. А на останніх хвилинах матчу у хід пішли петарди та салютна установка. Не менш гаряче було на 23 секторі. І хоча народу там було у половину менше, але запалу команді вони давали нарівні з іншими. Звукова підтримка була також на рівні, а родзинкою на торті стали фаєри та дими.
Фанати Кристала


АМАТОРСЬКІ КОМАНДИ

Зірка - Металург-2 0:0 (11.09.2021)
Ще один нічийний результат у скарбничці Зірки. На секторі господарів трохи більше двох десятків ультрас. Було спалено трохи піро, та доволі потужний звук, як для невеличкої кількості народу.
Сектор Зірки