Огляд трибун за тиждень
28 вересня 2021
На початку минулого тижня відлунали матчі у Кубку України. Чимось особливим на цій стадії турніру фанати не відзначилися. Куди яскравішими були події у чемпіонатах. Фанати Минаю підготували невеличкий перф на матч зі Львовом. Ультрас Кривбаса та Металіста пройшлися маршем перед грою. Чудову шизу подарували своїм командам фанати запорізького Металурга та Олександрії. Ну, а найяскравіше, напевно було у Вінниці, де місцеві ультра добряче попалили. Більше подробиць можна дізнатися у традиційному звіті від нашого ультрас-порталу.

КУБОК УКРАЇНИ. 1/16 ФІНАЛУ

Металіст - Десна 2:1 (21.09.2021)
Добротна грядка підтримала у цей вечір харків’ян. Потужна звукова підтримка, прапори та голий торс задавали яскравого темпу поєдинку. Як у чемпіонаті, так і в кубку, фортуна була більш прихильною саме до господарів поля, які здолали сіверян та крокують до 1/8 турніру.
Сектор Металіста

Таврія - Олександрія 1:3 (22.09.2021)
8 олександрійців підтримували свою команду на кубковому матчі в Мар’янівці Херсонської області. Гостей приймав маленький затишний стадіон, із трибуною по один бік поля. Навіть такою невеликою кількістю, фанатам вдалося організувати відчутний супорт і відсвяткувати разом із футболістами три голи у ворота суперника.
Фанати Олександрії

Волинь - Маріуполь 0:0 (22.09.2021)
Те що гра відбувалася у будній день, та й ще, початок матчу збігався з закінченням робочого часу у багатьох, зовсім не зіграло на руку господарям поля. На секторі ультрас було значно менше народу ніж на інших домашках команди. Лучани навіть за такої кількості доволі потужно гнали Волинь до перемоги. Розв’язка матчу вирішувалася у серії післяматчевих пенальті, де сильнішими виявилися гості з Маріуполя.
Ультрас Волині

Оболонь - Верес 0:1 (22.09.2021)
З десяток столичних фанатів під гуркіт барабану налаштовували на перемогу місцеву Оболонь. Потішитися від позитивного результату команди в цьому матчі пивоварам не вдалося. Верес виявився сильнішим на один забитий м’яч та продовжує участь у розіграші трофею.
Сектор Оболоні

Прикарпаття - Чорноморець 1:4 (23.09.2021)
Не залишилося без активної підтримки у важливому матчі Прикарпаття. Нажаль, потужної шизи від ультрас виявилося замало для перемоги господарів. Вар’яти поступилися та припиняють участь у турнірі.
Фанати Прикарпаття

Альянс - Минай 3:2 (23.09.2021)
Порядку 15 ультрас назбирав сектор Альянсу. У фанатів з Липової Долини був привід порадіти, адже їхня команда обіграла Минай у драматичному матчі та продовжує боротьбу у кубку.

Троє минайців були помічені на виїзді у Сумах.
Ультрас Альянсу
Минайці на виїзді


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 9

Колос - Ворскла 0:1 (24.09.2021)
Майже пів десятки фанатів Ворскли відвідали виїзну гру своєї команди, незважаючи на будній день.
Фанати Ворскли

Олександрія - Маріуполь 2:1 (25.09.2021)
Багато прапорів прикрасили сектор олександрійців у суботу. Матч розпочався в обідню пору, тому при денному світлі це виглядало ефектно. Після багатого на події останнього матчу проти Інгульця - і людей на секторі стало менше, і звук був не такий гучний, та й дисципліна на секторі підкачала. Господарям є над чим попрацювати в наступних матчах. Позитиву додала перемога команди.
Сектор Олександрії

Минай - Львів 1:2 (26.09.2021)
Два десятки ультрас з боку господарів запалювали атмосферу на матчі проти львів’ян. Сектор прикрашав великий банер з написом «Вперед Минай, ми з тобою». Також господарі вивісили банер в бік ФК Львів, спаливши при цьому чималу кількість піро. Атмосфера була доволі яскрава, єдине, що трохи зіпсувало позитивний настрій, так це поразка Минаю.
Фанати Минаю

Дніпро-1 - Зоря 0:4 (26.09.2021)
Близько двох десятків луганських фанатів підтримали Зорю на Дніпро-Арені. Своєю, хоч і не значною підтримкою, виїздюки надихнули команду на переможний лад. Чотири м’ячі без відповіді принесли Зорі три залікові пункти до скарбнички, а фанатам класний настрій.
Ультрас Зорі


ПЕРША ЛІГА. ТУР 10

Кривбас - Металіст 0:5 (26.09.2021)
Стосовно самої атмосфери навколо гри у Кривому Розі, вона, вже традиційно для зустрічей між цими командами була дружньою. Перед матчем ультрас пройшли спільним маршем, на якому несли подвійний банер з написом «Разом назавжди» та палили піро. На секторі криворіжців атмосфера також була пречудова. Народу зібралося багатенько, вражали потужним звуком, а також банером підтримали відомого представника KCP («Металіст», Харків). Але по ходу матчу настрій ультрас поступово змінювався, причиною тому став справжній розгром їхньої команди суперником. Криворізькі фанати були обурені таким станом речей, та висловили своє незадоволення фаєрами на полі.
Фанати Кривбаса

Полісся - Оболонь 1:4 (26.09.2021)
Не вберіглося від розгрому житомирське Полісся. Кияни приїхали, можна сказати, надавали тумаків, в результаті чого, на господарів чекала прикра поразка. Але не дивлячись на це, ультрас сектор White ZT Family весь матч несамовито підтримував Поліських вовків. Барабанні ритми, піротехніка та чіткі заряди створювали незабутню атмосферу на домашньому стадіоні.
Сектор Полісся


ДРУГА ЛІГА. ТУР 10

Нива В - Карпати 1:2 (25.09.2021)
Крутий перф на гру проти львів’ян підготували ультрас Ниви. Спереду сектор прикрашав фанат, який тримає у руках розу вінницького клубу та гучно заряджає. Разом з тим потужний звук видали і господарі. Трохи пізніше той самий хлопець на лицьовику надягнув маску та сектор замайорів піро та димами. Вийшло доволі яскраво.

Близько 70 львівських ультрас завітали до Вінниці на звітну гру. Зелені Леви видали добротну шизу. Переважну кількість матчу гості провели на голому торсі. Для забитих голів фанати Карпат припасли трошки піро. Особливо яскраво гості святкували другий гол. Декілька ультрас вибігли на поле та почали обійматися с гравцями. Звісно такий прояв емоцій не сподобався правоохоронцям. Після чого між двома сторонами відбулася невеличка сутичка. В результаті якої, фанати повернулися на сектор, а до гостьового приставили побільше правоохоронців.
Ультрас Ниви
Львів’яни на виїзді

Тростянець - Суми 4:1 (25.09.2021)
Четверо сумських ультрас пробили виїзд до Тростянця. Деякі фанати подолали відстань від Сум на велосипедах. На виїзді гостей чекало чергове розчарування у вигляді розгромної поразки у дербі. Після десяти турів у активі всього одна перемога і дві нічиїх. Попереду гра з абсолютним аутсайдером, але чи змінить навіть позитивний результат загальне становище? Сумчани жаліються у соцмережах, що владі байдуже на клуб, а гравцям байдуже на результат. Черговий «фк аграрій» проводить активну експансію, та вже віджав стадіон «Ювілейний». Ультрас задаються питанням, що ж чекає на їхню улюблену команду далі…
Фанати Сум

Перемога Дніпро - Металург З 0:1 (26.09.2021)
Більше сотні запоріжців відкатали на виїзд до Дніпра. Запорізькі фанати створили незабутню атмосферу на гостьових трибунах. Потужні заряди не змовкали протягом усього матчу, ще більше барв додавала велика кількість прапорів у кольорах клубу та жовто-синіх стягів. Сектор прикрашав великий банер за написом «Перемога буде за Металургом». Запоріжці наче у воду гляділи, Металург потішив їх перемогою. Не забули ультрас і яскраво попалити.
Ультрас Металурга

Енергія - Миколаїв 2:3 (26.09.2021)
Трохи більше трьох десятків миколаївських ультрас відкатали на виїзд до Нової Каховки, де на власні очі змогли поспостерігати за футбольним трилером у виконанні обох команд. Для гостей матч у Херсонській області запам’ятається не лише вистражданою перемогою над місцевою командою, але й невеличким заворушенням з правоохоронцями по перерві. Через цей інцидент гра була ненадовго зупинена, але незабаром матч поновили.
Фанати Миколаєва