Огляд трибун за тиждень
08 листопада 2021
Минулого вікенду більша частина фан-рухів нас своїх матчах відзначилася чималою кількістю піро. Палало у Олександрії. Левову частку піро спалили у Ковалівці ультрас Шахтаря. Не менш яскраво виділялися фанати Кривбасу та запорізького Металурга. Останні, до слова, через карантинні заборони не повним складом потрапили на стадіон. А фанати Миная були незадоволені результатом матчу, влаштували акцію та вибігли на поле. Більше подробиць у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.

ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 14

Олександрія - Металіст 1925 2:0 (05.11.2021)
Непогану грядку на звітний матч назбирали господарі поля. Порядку семи десятків ультри заряджали Олександрію на переможний лад потужним звуковим супортом та спалили левову частину піро.
Сектор Олександрії

Минай - Маріуполь 0:2 (06.11.2021)
Десь два десятки минайців прийшли підтримати команду у цьому матчі. Гра складалася не на користь господарів, і після другого голу у ворота Минаю, фанати господарів вибігли на поле запалюючи піро. Згодом інцидент було вичерпано та команди таки змогли дограти матч.
Фанати Миная

Колос - Шахтар 1:3 (07.11.2021)
Яскраво запалили на недільному виїзному матчі в Ковалівці представники колективу The Club. Хлопці влаштували невеличкий перф на секторі, родзинкою якого стала чимала кількість піро. За палку підтримку команда віддячила перемогою, та скориставшись осічкою найближчого конкурента, Шахтар повернув собі першу сходинку у турнірці.
Ультрас Шахтаря


ПЕРША ЛІГА. ТУР 11

Волинь - Полісся 0:0 (03.11.2021)
У середу семеро фанатів Полісся самовіддано підтримували команду в Луцьку. Житомиряни відклали всі свої справи у довгий ящик, забили на те, що матч відбувається у будній день та поїхали на виїзд. Та насолоди від гри команди, та від підсумкового результату зовсім не отримали. Скоріше за все, тільки розчарування панувало того дня на виїзному секторі.
Житомиряни на виїзді


ПЕРША ЛІГА. ТУР 17

Нива Т - Кривбас 1:2 (05.11.2021)
Не лишилася без активного супорту і тернопільська команда. Порядку 30 ультрас рвали горлянки протягом 90 хвилин. Шаленої віддачі від фанатів виявилося замало для перемоги Ниви. Гості виявилися на один гол сильнішими.

Четверо криворізьких ультрас були присутніми на матчі у Тернополі. Не густо, втім, команда без підтримки не лишилася. Переможний гол святкували з піро.
Сектор Ниви
Фанати Кривбаса


ДРУГА ЛІГА. ТУР 17

Кристал - Вікторія 0:2 (06.11.2021)
Останнім часом херсонський фан-рух переживає не найкращі часи. Підтримати команду кожного разу збирається все менші, і менше народу. Так на домашку проти Вікторії прийшли лише семеро ультрас. Чим зумовлена така низька відвідуваність, лишається лише здогадуватися.
Ультрас Кристала

Яруд - Суми 3:2 (06.11.2021)
Троє сумських фанатів відкатали до Маріуполя. Особливо тішитися виїздюкам нічим. Команда знову програла, до слова, це вже дев’ята поспіль поразка.
Фанати Сум

Нікополь - Металург З 0:6 (06.11.2021)
Виїзд до Нікополя пробили близько шістдесяти запоріжців. Правда, не всі змогли потрапити на сектор. Поліція навідріз відмовлялася пускати на стадіон без сертифікатів про вакцинацію. Ті ж, хто потрапив на трибуни змогли насолодитися розгромною перемогою команди. На гостьовому секторі була чудова атмосфера, шизіли за допомогою прапорів та піро. Після поразки київського Динамо, Металург став єдиним професійним клубом, який ще не програвав у поточному сезоні.
Запоріжці на виїзді