Огляд трибун за тиждень
16 листопада 2021
Серед тижня українські вболівальники з різних куточків країни поїхали до Одеси, аби підтримати українську збірну у товариському матчі. А вже вихідними, переживали баталії у нижчих лігах. На минулому вікенді важко когось виділити з ультрас колективів, хіба що житомиряни відзначилися піро. Зате, можна зазначити низьку відвідуваність на трибунах, яка скоріше за все, пов’язана з карантинними заборонами та новими правилами. Більше подробиць у невеличкому дайджесті новин.

ТОВАРИСЬКА ЗУСТРІЧ

Україна - Болгарія 1:1 (11.11.2021)
Не надто багато народу покинули свої справи, щоб посеред робочого тижня відправитися до Одеси на гру Збірної. Можливо вплинув той фактор, що ця гра носила статус товариської, можливо були і інші причини. Та все рівно, без підтримки жовто-сині у Південній Пальмірі не лишилися. Невеличка когорта народу задавала жвавого темпу на одеському стадіоні. Кістяком підтримки на секторі українських фанатів стали представники фан-рухів з Луганська та Кривого Рогу. Але в цілому, було багато вболівальників з різних куточків країни. З чотирьох забитих м’ячів у ворота болгарів, був зарахований лише один, от його українська торсида відсвяткувала невеличкою порцією піро.
Сектор української збірної


ПЕРША ЛІГА. ТУР 18

Олімпік - Нива Т 0:1 (12.11.2021)
Один тернополянин відкатав на виїзд та побачив перемогу улюбленої команди.
Фанат Ниви

Полісся - Кремінь 2:0 (13.11.2021)
Більше трьох десятків ультрас з колективу White ZT Family не змовкали ні на хвилину та заряджали Полісся на переможний лад. Останнім часом житомирська команда тільки розчаровувала своєю грою, але в матчі проти Кременя для Полісся стався переломний момент. Господарі здобули довгоочікувану перемогу. Забиті м’ячі фанати жовто-зелених відсвяткували піро.
Ультрас Полісся

Кривбас - Гірник-Спорт 0:0 (14.11.2021)
Не дуже велика кількість фанатів прийшла пошизіти за господарів поля. На попередні домашки збиралося куди більше народу. Порядку чотирьох десятків криворізьких ультрас під барабан гнали команду до перемоги. Фанати Кривбаса забезпечили команді гучний звуковий супорт, та для перемоги цього виявилося замало. Господарі спромоглися відкатати нудну нічию.
Сектор Кривбаса

Волинь - Альянс 1:0 (14.11.2021)
Вхід на стадіон у Луцьку, як і у більшості областей, які перебувають у червоних зонах, відбувається за сертифікатами та плр-тестами, які не кожен хоче робити. Тож через ці обставини, сектор господарів трохи порідішав. Втім, забезпечити потужну підтримку і в такій кількості лучанам ніщо не завадило.
Фанати Волині


ДРУГА ЛІГА. ТУР 18

Нива В - Чайка 2:0 (13.11.2021)
Близько трьох десятків вінничан прийшли підтримати господарів у цьому матчі. Фанати Ниви рвали горлянки протягом усього матчу та за це були винагородженні перемогою та трьома заліковими пунктами до скарбнички, які зробили настрій ще кращим. Після гри команда у повному складі подякувала фанатам за підтримку.
Ультрас Ниви