Огляд трибун за тиждень
24 листопада 2021
Найбільша увага на минулому тижні була прикута до матчу Збірної у Зенеці, де вирішувалося, чи вийде українська команда з групи. Підтримці жовто-синіх на виїзді можна лише позаздрити, одразу два сектори гнали команду до перемоги у такому важливому матчі. Стосовно чемпіонатів, які поступово рухаються до міжсезоння, то тут важко виділити якийсь з ультрас-колективів, адже чимось особливим жоден з них не запам’ятався. Але це не означає, що хтось просиджував штани без діла та не підтримував свої клуби. Докладніше про все можна дізнатися за посиланням.

ВІДБІР ДО ЧС-2022

Боснія і Герцеговина - Україна 0:2 (16.11.2021)
Солідну підтримку українській збірній у Зенеці забезпечили жовто-сині вболівальники. Одразу два сектори гнали команду вперед. Чимала кількість народу з різних куточків країни розділила таку важливу перемогу разом з командою. На заваді для завоювання трьох залікових очок та чудового настрою не стали навіть тиск трибун з вболівальниками команди суперника. Не обійшлося і без сутичок, так відчувалася агресія з боку боснійських фанатів, яка виникла через непорозуміння з прапорами. Інцидент був швидко залагоджений правоохоронцями.
Підтримка української збірної


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 15

Дніпро-1 - Олександрія 3:1 (20.11.2021)
Порядку 15 олександрійців пробили виїзд до Дніпра. У гостей була чудова банерна лінія та доволі непоганий звук, як для невеличкої кількості народу. А от результат матчу навряд чи приніс позитивні емоції…
Сектор Олександрії

Минай - Інгулець 2:2 (21.11.2021)
Трохи більше двох десятків фанатів заряджали Минай на перемогу. Жвава підтримка команди лунала протягом усього матчу, господарі не замовкали майже ні на хвилину. Потішити місцевих ультрас у Миная не вийшло, як наслідок, на табло лише результативна нічия та передостання сходинка у турнірці. Після фінального свистка у гравців відбулася розмова з фанатами.
Фанати Миная

Ворскла - Маріуполь 5:1 (21.11.2021)
Близько чотирьох десятків полтавської ультри рвали горлянки за Ворсклу протягом 90 хвилин. За жваву підтримку фанати були винагородженні розгромною перемогою. Завдяки вікторії у звітному матчі Ворскла увірвалася на третю сходинку турнірної таблиці.
Ультрас Ворскли


ПЕРША ЛІГА. ТУР 12

Полісся - ВПК-Агро 3:1 (17.11.2021)
Порядку 25 ультрас з колективу White ZT Family налаштовували житомирян на переможний лад. Потужні заряди під гуркіт барабану змогли підбадьорити Полісся та надихнути на перемогу.
Фанати Полісся


ПЕРША ЛІГА. ТУР 19

Ужгород - Волинь 1:0 (20.11.2021)
Два десятки лучан підтримали Волинь в Ужгороді. Не дивлячись на поразку луцької команди, ультрас все рівно перебували у чудовому настрої та робили колективні фото на згадку.
Лучани на виїзді

Кремінь - Кривбас 0:5 (21.11.2021)
Значно менше фантів ніж на попередніх матчах прийшли підтримати Кривбас. Але навіть така когорта народу наробила шуму та потужно пошизіла за своїх улюбленців. Не дивлячись на відсутність основи ультрас, старики довели, що є ще порох у порохівницях. Також на трибуні було багато молоді. Кривбас каменя на камені не залишив від суперника, влаштувавши справжній голепад.
Сектор Кривбаса

Агробізнес - Полісся 0:0 (22.11.2021)
Насиченим видався тиждень для Полісся та їх фанатів. У середу грали перенесений матч, а вже в понеділок слідом за командою восьмеро житомирських фанатів відправилися у Волочиськ на матч проти Агробізнеса. Гра проходила на зустрічних курсах, але жодна з команд не реалізувала свої моменти, як наслідок, сумні нулі на табло.
Ультрас Полісся

Альянс - ВПК-Агро 3:3 (22.11.2021)
Багатим на забиті голи видався матч у Сумах, де Альянс приймав гостей із Дніпра. І хоча трибуни були порожніми, без підтримки свого дванадцятого гравця гравці Альянсу не лишилися. Невеличка група хлопців підтримувала команду під стінами стадіо.
Фанати Альянсу


ДРУГА ЛІГА. ТУР 19

Мункач - Нива В 1:1 (19.11.2021)
Не лишилася без підтримки на виїзді і Нива. Восьмеро вінничан не злякалися дощової погоди та відкатали цей виїзд.
Вінничани на виїзді

Кристал - Перемога Дніпро 0:2 (20.11.2021)
Нарешті пристойною кількістю на трибуні можуть похизуватися фанати Кристалу. Особливо, якщо враховувати попередні матчі, на які збиралася мізерна кількість народу. Десь три десятки ультрас прийшли та прокачали останню домашку. Господарі відзначилися потужним звуком. Також на гру херсонці підготували банер на честь 60-річчя клубу. Після гри фанати зробили колективне фото разом з ветеранами клубу.
Сектор Кристала

Енергія - Суми 3:1 (20.11.2021)
Троє сумських фанатів побачили чергове фіаско своєї команди у Новій Каховці. Ультрас Сум продовжують викладати невеличкі меми на своїй сторінці у соцмережах та жаліються на погане суддівство. Хлопців можна зрозуміти, адже радіти немає чому, команда посідає останню сходинку у турнірці. Сподівання лише на якісь зміни в міжсезонні.
Фанати Сум

Металург З - Скорук 1:0 (20.11.2021)
Не густо останнім часом на секторі запоріжців. Низька відвідуваність скоріше за все пов’язана з карантинними нормами потрапляння на матч. З переможним настроєм у Металурга слава Богу, все в порядку, запорізька команда посідає першу сходинку в таблиці. Та без підтримки у заключній домашці в цьому сезоні Металурги не лишилися. За черговою перемогою своєї команди спостерігало трохи більше двох десятків ультрас.
Ультрас Металурга

АФСК Київ - Карпати 0:3 (20.11.2021)
Десь пів сотні львів’ян відкатали на виїзд до столиці. Крайню виїзну гру у цьому році та перемогу команди, гості відзначили невеличким піро-шоу.
Львів’яни на виїзді