Огляд трибун за тиждень
30 листопада 2021
Дуже насиченим видався минулий тиждень для українських ультрас. Посеред тижня донецькі фанати відправилися до Мілану, а ультрас Зорі до Риму, або підтримати свої команди у вирішальних єврокубкових матчах. Ну, а далі були баталії у чемпіонатах. Так, у нижчих лігах ультрас з розмахом закривали крайні матчі у цьому році. Гаряче було у Луцьку, Житомирі, Кривому Розі та Львові. Не менш яскрава атмосфера була в Ужгороді, де Минай приймав Динамо. Про все це та про інше, у традиційному звіті на нашому сайті.

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ. ТУР 5

Інтер - Шахтар 2:0 (24.11.2021)
На виїзді у Мілані помаранчево-чорні не лишилися без активної підтримки. П’ятеро ультрас відкатали цей виїзд. Також на секторі були присутні і звичайні вболівальники. Трибуна була завішана жовто-блакитними прапорами. Нажаль, потішити своїх прихильників перемогою у донеччан не вийшло. Поразка у звітному матчі відсунула донецьку команду на останню сходинку у групі, а це означає, що Шахтар лишається без єврокубкової весни.
Сектор Шахтаря


ЛІГА КОНФЕРЕНЦІЙ. ТУР 5

Рома - Зоря 4:0 (25.11.2021)
Солідною підтримкою у Римі можуть похизуватися футболісти Зорі. Близько чотирьох десятків ультрас забезпечили команді потужний звук. Таким складом луганські фанати збираються дуже рідко, іноді навіть домашки відвідує менша кількість людей. А підтримка за декілька тисяч кілометрів від дому цінується удвічі більше. Шкода лише, що позитивного результату фанати чорно-білих так і не побачили. Зоря пропустила чотири сухих м’ячі та припинила участь у турнірі.
Ультрас Зорі


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 16

Минай - Динамо 0:2 (27.11.2021)
Фанати Минаю з розмахом закрили крайню в сезоні домашню гру. Минайці підготували на матч лицьовик з написом «Фанат – душа стадіону». Окрім того, ультрас Минаю з повна відірвалися у плані піро. Сектор господарів спалахував декілька разів протягом гри. Загалом, на секторі зібралося десь пів сотні фанатів.
Фанати Минаю

Дніпро-1 - Ворскла 5:1 (27.11.2021)
Нелегкі матчі у календарі чекають на полтавську команду. Останні три поєдинки Ворскла гратиме на виїзді. Після тріумфів у матчах з Динамо та Маріуполем, у Дніпрі Ворскла наче впала з неба на землю. За влаштованим «холодним душем» спостерігали 60 виїздюків.
Сектор Ворскли

Колос - Верес 1:0 (28.11.2021)
Восьмеро представників з банди Старі Вовки завітали до Ковалівки на гру улюбленої команди. Гості відзначилися доволі непоганим звуком та невеличкою порцією піро. Компанію рівненським ультрас склали також і звичайні вболівальники. Здобути три очки в матчі проти Колосу у рівнян не вийшло. За два тури до початку міжсезоння Верес закріпився у середині турнірки.
Фанати Вереса


ПЕРША ЛІГА. ТУР 20

Волинь - Прикарпаття 2:1 (26.11.2021)
Гаряче було цими вихідними у Луцьку. На останньому матчі року лучани відірвалися на славу. Сектор прикрасили банером з написом «Ми волиняки і нам усі до сракі» (відсилка до пісні гурту «Був’є» - «Волиняки»). Голи святкувалися з піро. Загалом, червоно-білі спалили на цьому матчі левову частку піротехніки. Потужна шиза надихнула Волинь на перемогу. Після гри луцька команда повним складом зробила колективне фото разом з ультрас.
Ультрас Волині

Нива Т - Кремінь 4:2 (27.11.2021)
Домашню гру проти Кременя тернопільська команда грала у Львові, тож на особливо велику підтримку розраховувати було не варто. Дванадцятеро тернополян змогли насолодитися бойовим настроєм команди та відсвяткувати перемогу.
Сектор Ниви

Полісся - Поділля 1:2 (27.11.2021)
Добряче запалили на фінальній домашці цього року ультрас Полісся. Трохи менше сотні житомирян задавали темпу на чотирнадцятому секторі. На цьому матчі все складалося ідеально. Потужний звук, конфеті, касові стрічки та багато піротехніки. Єдине, що трохи підкачало, так це фінальний рахунок на табло.
Ультрас Полісся

Кривбас - Агробізнес 1:1 (28.11.2021)
Коли маєш велику жагу, аби підтримати улюблену команду, то на заваді абсолютно нічого не може стати. От і криворізькі фанати зовсім не помітили зливи, що лила, як з відра, та все рівно налаштовували Кривбас на переможний лад. Один з банерів у господарів був присвячений пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років. В цілому, був бадьорий сектор, бадьора шиза та навіть салют. Як і планувалося, закінчили цей рік на позитиві, навіть не дивлячись на те, що Кривбас не переміг.
Фанати Кривбаса


ДРУГА ЛІГА. ТУР 20

Карпати - Діназ 2:0 (27.11.2021)
Непогану грядку зібрали Зелені Леви на гру проти суперників з Вишгороду. У львів’ян була чудова банерна лінія, один з банерів був підготований для вшанування жертв Голодомору. Ще більш спекотно на секторі господарів ставало після забитих м’ячів та наприкінці матчу, коли ультрас Карпат влаштовували одне за одним, яскраві піро-шоу. Шалений настрій з фанами розділили навіть декілька гравців команди, які теж вирішили довести, що піро це не злочин.
Сектор Карпат