Огляд трибун за тиждень
14 грудня 2021
Вихідними було відіграно крайні матчі цього сезону, тож український футбол йде на зимове міжсезоння тривалістю у два місяці. Олександрійці повернулися на свої трибуни та жваво підтримали команду у матчі проти гірників. Ультрас Динамо банером підбили підсумки євросезону та передали черговий меседж головному керманичу команди. Дізнатися більше про це та інше можна за посиланням.

ЛІГА КОНФЕРЕНЦІЙ. ТУР 6

Зоря - Буде-Глімт 1:1 (09.12.2021)
Луганська команда завершила свої виступи у Лізі Конференцій. В останній домашці Зоря не змогла втримати перемогу над суперниками. Без активної підтримки з боку ультрас на цій грі не обійшлося. Домашня грядка налічувала 16 фанатів.
Ультрас Зорі


ПРЕМ’ЄР-ЛІГА. ТУР 18

Олександрія - Шахтар 1:2 (11.12.2021)
Емоційним видався останній матч у 2021 році. Фанати господарів припинили свій бойкот та не жаліючи горлянок підтримували команду у важливому матчі. Домашня трибуна назбирала десь пів сотні фанатів. Команди на полі рубалися не жаліючи ні суперників, ні себе. Масла у вогонь підливали спірні рішення арбітра. Не дивно, що після матчу декілька олександрійців намагалися прорватися до арбітра, аби поставити йому кілька запитань. Безуспішно.

Не лишився на останній грі року без підтримки донецький Шахтар. 12 фанатів помаранчево-чорних відкатали на виїзд до Олександрії та насолодилися перемогою своєї команди.
Сектор Олександрії
Фанати Шахтаря

Львів - Ворскла 1:1 (11.12.2021)
Вже вдруге за два тижні полтавські ультрас пробивають виїзд до міста Лева. Порівняно з матчем тижневої давності, народу на гостьовому стало вдвічі більше. Так, останній виїзд цього року закрили 8 фанатів.
Фанати Ворскли

Динамо - Зоря 1:1 (12.12.2021)
Красномовний банер на гру проти Зорі підготували ультрас Динамо. Таким чином, біло-сині підбили підсумки виступу киян у Лізі Чемпіонів, де Динамо, відповідно, посіло останню сходинку у турнірці, набравши лише одне очко та забило лише один гол. Ну, а фразою про квиток до Бухаресту фанати киян висловили своє незмінне ставлення до головного тренера команди. На думку ультрас коментарі тут зайві – Луческу повинен піти і крапка.
Ультрас Динамо