Насиченими на події були останні тури у нижчих лігах. Перші матчі гралися серед тижня, що зовсім не стало на заваді для відвідуваності на секторах. Ультрас залюбки катали виїзди та підтримували свої команди. Фанати Вереса в кожному матчі влаштовують піро-шоу. Ультрас Металіста не задоволені останніми результатами команди, тож провели з цього приводу невеличку акцію на останньому матчі. Фанати Буковини на крайню домашку підготували чудовий перф та добряче попалили. Більше подробиць про все можна дізнатися зі звіту від нашого ультрас порталу.
Через щільність турів у Першій та Другій лігах та іноді нестачею фото, ми вирішили об’єднати в один звіт декілька турів, тож через це, виникла затримка чергового звіту. Переважна кількість матчів відбувається у будні дні, тож через це, впала і так не надто велика відвідуваність. Фанати Полісся відсвяткували 60-річчя клубу та добряче попалили з цього приводу. Багато колективів підготували на свої матчі банери в пам’ять про Миколу Волкова. Найбільшу увагу до себе привернули ультрас Металіста. Харків’яни пройшлися маршем перед грою та підготували на матч великий банер, яким вшанували усіх загиблих на Донбасі ультрас. Більше подробиць можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Продуктивним на забиті м’ячі видалися одразу 3 поєдинки у нижчих лігах. Так, 6 голів було забито у матчі Оболонь – Волинь. На м’яч менше було забито у матчах між Авангардом та Миколаєвом, таку ж кількість голів глядачі побачили у матчі Кремень – Нікополь. Серед ультрас-колективів важко когось виділити. Кожен підтримував свою команду в межах своїх можливостей.
Тривала перерва у майже 4 місяці добігла свого кінця, а з нею повернулися Перша та Друга ліги та почали збирати народ на стадіони. Через скудність інформації та фото з попередніх турів, ми вирішили об’єднати декілька турів разом в одному звіті. Що з чого вийшло можна дізнатися з невеличкого звіту на нашому сайті.
27 листопада 2018
Після двотижневої паузи викликаної матчами Збірної цікавість до матчів УПЛ стрімко впала. Так зовсім невелика кількість народу спостерігалася на секторах Олімпіка та Маріуполя. Шахтар та Динамо у своїх матчах втратили залікові пункти. У битві за другу сходинку турнірки сильнішою виявилася Олександрія. Ультрас Динамо у цьому турі виглядали найяскравіше за інші банди, але навряд чи, це може тішити біло-синіх, адже команда останнім часом показує невтішні результати. Фанати Чорноморця напередодні гри заявили, що будуть бойкотувати матчі, а їх сектор був оточений червоною стрічкою. Про це, а також про крайній у цьому році тур Першої ліги у черговому звіті від нашого ультрас-порталу.
Досить активними на минулих вихідних були колективи обох ліг. Друга ліга відіграла останні матчі в цьому році, тож переважна кількість банд пошизіла на славу. Чудово підтримали свої команди фанати Зірки та Металіста, підготувавши на матчі невеличкі перфи. Більш гаряче було у Тернополі, де фанати Ниви та Вереса на двох спалили чималу кількість піро. Яскраво завершили цей рік і запорізькі ультрас.
У фанатів Прикарпаття на грі у Зорі відбулися сутички зі стюардами через піро. Фанати Металіста влаштували на секторі передноворічну атмосферу, одягнувши різноманітні новорічні атрибути. Ультрас Оболоні привітали з ювілеєм капітана своєї команди Андрія Корнєва. Яскрава атмосфера з безліччю прапорів була на ультрас секторах Волині та Полісся.
Справжній трилер з перестрілкою влаштували у Луцьку Волинь та Гірник-Спорт, забивши на двох 8 м’ячів. Фанати Кременя підтримували команду з порцією конфеті. Подоляни добряче попалили на виїзді у Тернополі. Також ми не оминули увагою матчі 1/8 Кубку України, в яких знову гаряче було в Одесі. А на фанатів Динамо у Минаї напали люди у чорному, з якими далі відбулася не одна сутичка.
Ультрас Зірки намалювали новий лицьовик та зробили перф з конфеті та прапорами. Масштабні піро-шоу влаштували фанати Волині та вінницької Ниви. А фанати запорізького Металурга після невдалого матчу викликали команду на розбір польотів. Детальніше про ці та інші події з ультрас секторів у невеличкому звіті на нашому сайті.
Фанати Зірки піротехнікою відсвяткували 22 річницю створення угрупування HVF. Ультрас Волині привітали з Днем Народження гравців своєї команди. Запоріжці спалили чималу кількість піро у Кременчуці. Класна атмосфера з напругою на полі та піро від ультрас обох команд була на матчі у Херсоні. Більш докладно про всі події 13-го туру у нижчих лігах у традиційному звіті від нашого ультрас-порталу.
Минулий тур у нижчих лігах пройшов без надто яскравих подій. Відвідуваність на минулому вікенді була зовсім мізерною. За чисельністю серед усіх можна виділити хіба що фанатів запорізького Металурга та харківського Металіста. Фанати останнього, до речі, викликали гравців на серйозну розмову. Накипіло і в ультрас Зірки, які підготували на гру банер для керівництва клубу.
Не надто багатим на події видався черговий тур у нижчих лігах. Але є колективи, які цього тижня виділялися поміж інших. Так, фанати з Рівного добротно попалили на виїзді у Новограді-Волинському, через що у них навіть почалися сутички з місцевими та правоохоронцями. Також на свої матчі яскраві перфи підготували ультрас Буковини та Волині. Детальніше про ці та інші події з ультрас секторів у нашому невеличкому звіті.
Не встигли вщухнути матчі вікенду у Першій та Другій лігах, як деяким командам довелося серед тижня вступати в боротьбу за Кубок України. Добряче попалили на матчах своїх команд фанати Миколаєва та Прикарпаття. Фанати тернопільської Ниви з розмахом відзначили 40-річчя клубу. У вівторок та середу відгриміли матчі 1/16 Кубка України.
Не надто багатим на події вийшов 9-й тур у нижчих лігах. Серед усіх подій можна виділити ультрас Зірки, які підготували невеличкий перф на честь Дня міста. У Білозір’ї відбулася перша домашня гра у присутності глядачів. А чисельній підтримці Металіста у Харкові можуть позаздрити навіть команди з Вищої ліги. Також відбувся перенесений матч Кубка України між запорізьким Металургом та СК Дніпро-1.
Поки у Вищій лізі утворилася перерва, викликана матчами Національної Збірної, в нижчих лігах життя не стояло на місці. Серед попередніх турів звітний навряд чи можна занести до багатих на події. Виділити можна хіба що ультрас Вереса, які добряче попалили, та фанатів Металіста, яких у Петрово хотіли помістити на сектор у вигляді клітки. Більш детально в огляді від нашого ультрас-порталу.
Ультрас Сум відзначили 10-річчя клубу. У Миколаєві не забули про радісну п’ятничну новину з Донецька. Чудову атмосферу своїм командам влаштували фанати Зірки, Металіста та Калуша. Фанати Буковини долучилися до акції в підтримку Марка Майора. Більш детально у черговому дайджесті новин на нашому сайті.
Відвідуваність на секторах під кінець літа стрімко впала. Майже порожні сектори на домашніх матчах, а на виїздах - тим паче. У нижчих лігах більш-менш пристойна кількість збирається лише на секторах фанатів Металіста та Волині. Харків’яни виділилися і цього разу, підготувавши банер на підтримку усіх політв’язнів, в тому числі режисера Олега Сенцова.
Посереднім вийшов черговий тур у нижчих лігах. Відвідуваність на секторах і досі помітно кульгає. Винятком є хіба що фани Металіста, які добротним десантом відвідали гру у Дніпрі та пройшлися маршем. Непогану підтримку своїй команді організували ультрас запорізького Металурга. Єдиною бандою, яка підготувала невеличкий перф у цьому турі, виявилися фанати Полісся. Більше подробиць у нашому невеличкому звіті.
Насиченим для ультрас нижчих ліг видався минулий тур. Фанати Зірки відсвяткували 30-ту річницю жовто-зелених кольорів. Ультрас Миколаєва та Кристала банерами підтримали активістку Катерину Гандзюк. А фанати запорізького Металурга мали сутичку з правоохоронцями. Більше подробиць можна дізнатися у звіті на нашому сайті.
Багатим на події видався черговий тур у нижчих лігах. У фанатів Сум накипіло через те, що їм не дають проводити матчі на рідному стадіоні. Луцький двіж Kampfgruppe відзначив 7-му річницю з дня заснування. Тернопільська Нива вперше за три роки зіграла на рідному стадіоні. Знатно попалили на своїх матчах ультрас Вереса та запорізького Металурга.
Після невеличкої перерви стартував футбольний сезон у Першій та Другій лігах. Пора відпусток робить свою справу, народ поки що не досить активно тягнеться на стадіони, тож відвідуваність у першому турі зараз на тверду трієчку. Виключенням є хіба що ультрас Металіста, підтримка яких є найбільш чисельною з двох ліг. Більш детальніше про події минулого туру можна дізнатися зі звіту від нашого ультрас-порталу.
Минулі два тижні видалися доволі насиченими та продуктивними. Команди Другої ліги відіграли крайні матчі цього сезону. Ще раніше відбулися перехідні матчі за право грати у Вишці. Так Десна та Полтава виявилися сильнішими за своїх опонентів, тож відповідно Зірка і Чорноморець вилітають у Першу лігу. Детальніше про те, чим дихали фанатські сектори останні два тижні, можна дізнатися з нашого звіту.
Матчі минулого вікенду зовсім нічим особливим не вразили, все пройшло дуже посередньо. Найбільш відвідуваними секторами можуть похвалитися фанати Десни, Дніпра, вінницької Ниви та Металіста. Серед всіх матчів особливу увагу привернув зірваний фанатами матч у Черкасах, де були заворушення ультрас з правоохоронцями. У нашому невеличкому звіті можна дізнатися про всі події більш детальніше.
Двоє пивоварів відкатали Золотник, що власне і відзначили на матчі. Яскраву підтримку з прапорами та стрічками влаштували командам фанати Десни та Прикарпаття. Від душі попалили на матчах ультрас Полтави, Миколаєва та Волині. А найбільш чисельною підтримкою може похизуватися Металіст. Всі подробиці туру, що минув у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.
Матчі 31-го туру грали серед тижня, тож відвідуваність на секторах залишала бажати кращого. Виключенням є хіба що фанати лучан, сектор яких був найчисельнішим. 32-й тур пройшов жвавіше. На секторах було значно більше людей. Так фанатам Полісся стала більше не сила терпіти поразки команди, і вони просто покинули сектор посеред матчу. Дніпряни мали невеличкі сутички з місцевими у Горностаївці...