24 листопада 2021
Найбільша увага на минулому тижні була прикута до матчу Збірної у Зенеці, де вирішувалося, чи вийде українська команда з групи. Одразу два сектори гнали команду до перемоги у такому важливому матчі. Стосовно чемпіонатів, які поступово рухаються до міжсезоння, то тут важко виділити якийсь з ультрас-колективів, адже чимось особливим жоден з них не запам’ятався. Але це не означає, що хтось просиджував штани без діла та не підтримував свої клуби. Докладніше про все можна дізнатися за посиланням.
08 листопада 2021
Минулого вікенду більша частина фан-рухів нас своїх матчах відзначилася чималою кількістю піро. Палало у Олександрії. Левову частку піро спалили у Ковалівці ультрас Шахтаря. Не менш яскраво виділялися фанати Кривбасу та запорізького Металурга. Останні, до слова, через карантинні заборони не повним складом потрапили на стадіон. А фанати Миная були незадоволені результатом матчу, влаштували акцію та вибігли на поле. Більше подробиць у невеличкому звіті від нашого ультрас-порталу.
Ковідна лихоманка продовжує набирати оберти. Поступово деякі області переходять у червону зону, а з цим матчі проходять за порожніх трибун. Так, у Запоріжжі фанати Металурга та Зорі підтримували свої команди під стадіоном. Іншій частині ультрас, поки що щастить спостерігати за грою з трибун. У Житомирі та Чернігові місцеві ультрас відзначилися невеличкими піро-шоу. Гаряче було у Сумах, де місцеві фанати влаштували бійку з гравцями команди суперника. Більше подробиць у нашому традиційному звіті.
Минулого року через карантинні заборони матчі проводилися без глядачів, а фанати шукали різні спроби, як підтримати команди в межах стадіону. Зараз ситуація почала повторюватися. З кожним тижнем все більше областей потрапляють до червоної зони, а з цим порожніми стають стадіони. На минулому тижні з такою проблемою зіткнулися декілька фан-рухів. Так, запорізькі фанати не дивлячись на заборону все таки змогли потрапити на трибуни на виїзному матчі. Ультрас Кристалу спостерігали за грою з вишок. Більше подробиць в звіті від нашого ультрас-порталу.
Поки Прем’єр-ліга пішла на відпочинок викликаний матчами Збірної, команди нижчих ліг встигли відіграти вже два тури на цьому тижні. Українські вболівальники забезпечили яскраву підтримку національній команді у Гельсінкі. Погіршення епідемічної ситуації в країни внесло свої корективи у відвідування спортивних заходів, тож народу на секторах стало значно менше. Загалом, чимось особливим жоден з фан-рухів не відзначився. До вашої уваги невеличка добірка новин з ультрас-секторів.
На початку минулого тижня відлунали матчі у Кубку України. Чимось особливим на цій стадії турніру фанати не відзначилися. Куди яскравішими були події у чемпіонатах. Фанати Минаю підготували невеличкий перф на матч зі Львовом. Ультрас Кривбаса та Металіста пройшлися маршем перед грою. Чудову шизу подарували своїм командам фанати запорізького Металурга та Олександрії. Ну, а найяскравіше, напевно було у Вінниці, де місцеві ультра добряче попалили. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
Вже сьогодні новий футбольний тиждень відкриється матчами в Кубку України, а ми поки що, пропонуємо згадати чим дихали ультрас сектори на минулому тижні. Яскраво пошизіли на виїзді у Харкові житомиряни, вже давно на секторі не збиралася така кількість народу. Гаряче було у Миколаєві, де фанати обох команд влаштували невеличкі піро-шоу, а херсонці відзначилися ще й забігом на поле. Добротна підтримка з прапорами та піро була і в ультрас запорізького Металурга. Більше подробиць за посиланням.
Переважна кількість ультрас на матчах своїх команд активно привертає увагу до ситуації з ув’язненими харківськими та черкаськими патріотами. Фанати малюють банери та намагаються хоч якось підтримати хлопців. Ультрас Олександрії повернулися на рідний стадіон та відзначили цю подію піро-шоу. Одесити за допомогою банерів продовжують свої акції протесту. Яскраву атмосферу цього вікенду влаштували ультрас Минаю, Полісся, Буковини та Кристалу. Більше подробиць у традиційному звіті на нашому сайті.
Насиченим на матчі видався минулий тиждень. Спочатку відлунали кубкові поєдинки. В цих матчах можна відзначити ультрас львівських Карпат, які підготували перф та влаштували піро-шоу. А на вихідних насолоджувалися матчами у чемпіонаті. Фанати Прикарпаття перед галицько-волинським дербі пройшлися маршем. А ультрас Олександрії у Ковалівці випробовували на міцність сектор-клітку. Більше подробиць у невеличкому звіті на нашому сайті.
Міжсезоння добігло свого кінця і велика гра знову почала збирати народ на стадіони. Фанати Чорноморця та Миколаєва провели акції протесту, у кожних на це свої причини. Завдяки використанню піро яскраво у цьому турі виглядали сектори фанатів Прикарпаття, Полісся, Металіста та Кристалу. Трохи більше подробиць можна дізнатися з добірки новин від нашого ультрас-порталу.
Вихідними було відіграно крайні матчі цього сезону у нижчих лігах. Ультрас намагалися зробити поєдинки незабутніми, влаштовували невеличкі перфи, підводили підсумки та нагороджували золотників. Тепер можна сміливо відправлятися назустріч міжсезонню. Трохи більше подробиць про те, чим дихали фан-сектори минулого вікенду, можна дізнатися у традиційному звіті на нашому сайті.
Змагання у нижчих лігах майже вийшли на фінішну пряму. Залишилося відіграти лише один тур, тож перед тим, як піти на перерву у міжсезоння, більшість ультрас вирішила зробити щось яскраве на своїх матчах. Що з цього вийшло, можна дізнатися з невеличкого звіту від нашого ультрас-порталу.
Якимось надзвичайними подіями баталії у Першій та Другій лігах не запам’яталися. Виключенням, хіба що є матч у Запоріжжі, де ультрас Металу підготували перф, яким відсвяткували підвищення у класі. Невеличке піро-шоу було і в Кропивницькому, де фанати Зірки закривали крайню в цьому сезоні домашку для їхньої команди. Більше подробиць можна дізнатися з невеличкої добірки новин підготованою нашим ультрас-порталом.
На минулому тижні було визначено переможця Кубку України, відіграли перенесені матчі та відлунали чергові тури у Першій та Другій лігах. Фінал Кубку вийшов з перчинкою, ультрас Динамо не потрапили на стадіон та мали сутички з правоохоронцями. Не обійшлося без бійки і у Кривому Розі, де «космонавти» била кийками фанатів запорізького Металурга. Також було декілька піро-шоу, відірвалися на повну фанати Зорі, Полісся та Кривбасу. Детальніше у традиційному звіті на нашому сайті.
Передсвяткова лихоманка захопила народ, тим паче цей карантин так всіх дістав, тому не дивно що більшість люду віддала перевагу пікнікам та подорожам замість футболу. Ультрас Динамо на стадіон не потрапили, але все рівно приїхали до Полтави нічогеньким складом. Фанати Десни та Поділля замість сектору вболівали за команди з парканів стадіону. Ультрас Кристала, Кривбаса та Зірки напевно найбільше щасливі, адже спостерігають за футболом з трибун. Детальніше у традиційному звіті на нашому сайті.
Футбольні баталії на минулому тижні стартували з матчів Кубку. У фанатів Динамо відбулася невеличка сутичка з головним тренером команди. Фани Олександрії підготували перф на гру проти Зорі. Ультрас Кристала, не тільки підтримали команду з даху будівлі, а ще й помилувалися місцевими краєвидами. Детальніше у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
У досить жвавій атмосфері минув минулий тиждень. Перша та Друга ліги страждають через матчі у будні дні, точніше від цього програють лише вболівальники. Фанати Минаю відсвяткували довгоочікувану перемогу влаштувавши невеличке піро-шоу. Палили і у Житомирі, правда приводів радіти там поки що немає. Яскраво було у Кривому Розі, де місцеві ультрас підготували невеличкий перф до дня народження клубу. Більше подробиць у традиційному звіті на нашому сайті.
Не зважаючи на карантинні заборони, минулий вікенд видався доволі продуктивним. Переважна кількість фанатів спостерігала за матчами через паркани, під стадіонами та шукали будь-які шляхи, щоб підтримати улюблену команду. Були також і ті ультрас, яким посміхнулася вдача, і вони змогли пошизіти на трибунах. Трохи більше подробиць у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
Допоки посилення карантинних норм повністю не набрало чинності, частині фанатів навіть вдалося потрапити на стадіон, інша ж частина спостерігає за матчами команди, як тільки зможе. Ультрас Динамо продовжують акції проти головного тренера команди. Добрячу шизу з піро можна було побачити від фанатів Кривбаса, запорізького Металурга та вінницької Ниви. Детальніше у добірці новин на нашому сайті.
Не встигли фанати в повній мірі повернутися на стадіони, як нова хвиля «корони» почала накривати області, в результаті чого, трибуни знову почали ставати порожніми. Деяким ультрас таки пощастило з тим, щоб подивитися матчі наживо. Житомиряни святкували повернення на рідний стадіон та пройшлися маршем з цього приводу. Одесити з розмахом відзначили 85-річчя свого клубу. Яскраву шизу влаштували фанати запорізького Металурга та Кривбасу. Детальніше у добірці новин за тиждень від нашого ультрас-порталу.
Минулого вікенду повернулися Перша та Друга ліга, проте, повністю насолодитися футболом з глядачами здається не вийде, адже деякі області країни знову потрапили під карантинні заборони. Яскраво свої команди підтримали ультрас Олександрії, Чорноморця та Кривбасу. Там фанати відзначилися піро-шоу та невеличкими перфами. Своє слово проти незадовільної гри команди, сказали і ультрас Шахтаря, вивісивши відповідне полотно на крайньому матчі. Більше подробиць у звіті від нашого ультрас-порталу.
24 листопада 2020
Чергові тури в УПЛ та нижчих лігах пройшли без ексцесів та заворушень та чимось надзвичайним не запам’яталися. Через карантинні заборони фанати продовжують підтримувати свої команди будь-якими шляхами, декому навіть іноді вдається потрапити на трибуни. Ультрас Динамо на виїзді у Кропивницькому провели чергову акцію, яка красномовніша за будь-які слова. Фанати запорізького Металурга та Кривбаса з піро закрили крайні виїзди у цьому році. Більше подробиць у дайджесті новин від нашого ультрас-порталу.
10 листопада 2020
Декілька ультрас Динамо зробили майже неможливе та відкатали двійник Будапешт-Барселона. Троє житомирян пробили виїзд до Краматорська, який став найбільш дальнім виїздом в новітній історії Полісся. Фанатам запорізького Металурга та Зірки вдалося потрапити на трибуни, останні непогано попалили на матчі. Більше деталей у добірці новин від нашого ультрас-порталу.
03 листопада 2020
Не встигли фанати Шахтаря та Зорі насолодитися футболом з трибун, як у них забрали і цю маленьку можливість. Наступні єврокубкові матчі, як і всі інші, будуть відбуватися за порожніх трибун. Українські ультрас розуміють, що без футболу на стадіоні вони надовго, тож катають виїзди та відвідують домашки за будь-яких умов. Цього вікенду прорватися на трибуни змогли лише фанати Минаю, та й ті, після ігнору команди тепер вирішили страйкувати. Більше подробиць про події вихідних у нашому традиційному звіті.
Чергова хвиля захворівших на корону знову внесла корективи в футбольне життя. Нова постанова Кабміну наголошує про те, що футбольні матчі мають проходити при порожніх трибунах. Через ці події, матеріалу для нового звіту можна нарахувати по пальцям однієї руки. Втім, українські фанати шукають будь-які шляхи задля підтримки команди. Невеличку добірку новин за минулий тиждень можна переглянути на нашому сайті.