Окрім буденної підтримки на більшості секторів всерівно було на що подивитися. Так, ультрас Шахтаря відібрали банери у фанатів суперника та спалили усі трофеї на своєму секторі. Фанати Динамо підтримали травмованого Андрія Ярмоленка, підготувавши на гру банер. А найбільш гаряче було у Одесі, де місцеві фанати закидали поле фаєрами та змусили гравців зняти футболки.
Двотижнева пауза викликана матчами Збірної України добігла свого кінця, і матчі Прем’єр-ліги знову почали привертати до себе увагу. Перед матчем із Зорею маріупольські ультрас влаштували автопробіг з прапорами та піро. Фанати Динамо привітали друзів з Вільнюса з 33-ю річницею заснування руху. Фанати Олімпіка влаштували ворожий прийом новачку команди Гаю, підготувавши листівки образливого характеру на гру. Більше подробиць про події 12-го туру можна дізнатися зі звіту на нашому сайті.
Фанати Маріуполя на матчі проти Карпат спалили чималу кількість піро. Ультрас Динамо підготували банер на адресу президента клубу Суркіса, здається, у біло-синіх вже остаточно накипіло через останні невдалі результати клубу на всіх фронтах. Також пристрасті кипіли у центральному матчі в Харкові, де гаряче було не тільки на полі, але і поза його межами.
Доволі атмосферними виявилися матчі минулого вікенду. Угрупування Green Legion шикарно відсвяткували 5 років з дня заснування. Львів’яни відзначили цю подію масштабним піро-шоу. Добряче попалили на своєму матчі і фанати Динамо. У київському дербі було надто гаряче, як до матчу, так і на самій грі. Фанати Олімпіка відсвяткували свій перший невеличкий ювілей.
25 вересня 2018
Одразу два фанатські рухи привернули до себе увагу на минулих вихідних. Так, у Львові фанати Карпат відстоювали звання першої і єдиної команди у місті Лева. При цьому фан-сектор палав у прямого сенсі слова. Ультрас Динамо шизіли так, наче виграли Лігу Чемпіонів, а привід для радощів і справді був, Динамо перемогло вперше за 6 матчів.
18 вересня 2018
Після невеличкої перерви Вища ліга знову відновила свої матчі. Ультрас Олександрії підготували класний перф на гру проти гірників. Кияни у Запоріжжі привітали братів з Дніпра із 100-ю річницею клубу. Чудова атмосфера була на секторах Десни та Карпат. А ось одесити викликали гравців своєї команди на серйозну розмову після матчу. Більше подробиць про події минулого туру у традиційному звіті на нашому сайті.
04 вересня 2018
Фанати Шахтаря та Десни на свої матчі підготували банери, присвячені російському співакові Кобзону та ватажку ДНР Захарченку, які відійшли на той світ на минулому тижні. Одеські ультрас, окрім теми з матчами по будням, звернулися за допомогою банера до директора з експлуатації спортивних споруд на стадіоні Чорноморець. Свій перший виїзд пробили фанати Олімпіка.
21 серпня 2018
На минулому тижні ультрас Карпат, Динамо та Десни вивісили однакові банери на підтримку львів’янина, якого відправили до СІЗО, і на якого далі чекає суд. Таким чином ультрас також виступили проти поліцейського свавілля, яке останнім часом набирає обертів. Фанати Чорноморця підготували банер для ФФУ, висловивши свій протест проти матчів у будні дні. Більш детально про події минулого вікенду у нашому черговому звіті.
14 серпня 2018
Черговий тур був не таким яскравим, як попередній, але все ж фанатське життя не стояло на місті. Фани Олімпіка вшанували пам’ять свого побратима, життя якого обірвалося в страшному ДТП. Гірники підготували дружній банер на гру проти Ворскли. Львів’яни трохи попалили на грі. А от матч Маріуполя та Динамо був перенесений на вересень через зайнятість обох команд у єврокубках.
08 серпня 2018
Найбільш очікуваним дійством минулого вікенду стало українське класичне. Кияни передали черговий привіт для ФФУ, підготувавши акцію, яку втілили у життя саме на цьому матчі. Класний перф підготували також ультрас Карпат. А ось чернігівські фанати вирішили не організовувати фанатський сектор на домашню гру. Про це, та ще багато іншого, детальніше в черговому звіті від нашого ультрас-порталу.
Звітний тур нічим надзвичайним з поміж інших турів не виділявся. УПЛ тільки набирає оберти, тож відвідуваність на секторах не надто велика. На цих вихідних колективи з трибун обішлися без масштабних перфів. Серед усіх можна виділити фанатів Олександрії, які підготували банер для новачка команди Задираки. Також гарна атмосфера панувала на секторах Динамо та Карпат...
На заключний тур припало чимало цікавого. Так стало відоме остаточне турнірне становище команд та їх майбутнє, але на деякі клуби ще чекають перехідні матчі. Родзинкою туру стало українське класичне. Кияни влаштували «синій двіж», в якому спалили чималу кількість піро, зробили чергову акцію проти дій ФФУ та попрощалися з Легендою команди Олегом Гусєвим.
Шахтар достроково оформив чемпіонство. Яскраво підтримували своїх кропивницькі ультрас. Фанати Олімпіка влаштували добротне піро-шоу. А біло-сині на виїзді у Запоріжжі вшанували пам’ять про Метра. Детальніше про перипетії передостаннього туру можна дізнатися з нашого традиційного звіту.
30-й тур, здається, остаточно вбив інтригу в боротьбі за чемпіонські медалі. Динамо втратило очки у надзвичайно важливому матчі. Київськи ультрас підготували нову розтяжку та продовжують таким чином травити Андрія Павелка, висміюючи його безглузду діяльність. У одеських фанатів було непогане піро-шоу, після якого відбулися заворушення з правоохоронцями...
Травневі свята зробили свою справу, народ віддав перевагу відпочинку на природі та за містом, ніж підтримці команди на стадіонах, тож сектори майже пустували. Виключенням є матчі у Маріуполі та Полтаві, де місцеві команди приймали лідерів турнірки. Не дивлячись на скудність інфи та цікавих подій, ми все ж таки підготували наш традиційний звіт, більш детально з яким можна ознайомитися на сайті.
28-й тур не виділявся чимось особливим серед інших турів. Так найбільш чисельною була підтримка киян та львів’ян на виїзних матчах, на гостьовому кожного з клубів було близько сотні чоловік. Фанати Чорноморця влаштували невеличке піро-шоу. Серед усього туру варто виділити перф фанатів Олімпіка. Більш детальніше про все можна дізнатися з нашого чергового звіту.
Безумовно найбільш очікуваним дійством 27-го туру було українське Класико. Інтерес до гри підігрівався ще задовго перед матчем – то були і афіші перед грою, і квитки на саму гру. В стороні не залишилися навіть харківські фанати, які дали чітку відповідь хто в місті господар. Звісно, підтримка донецьких та київських ультрас була найбільш чисельною у всьому турі.
Пройшов черговий футбольний уїкенд і до вашої уваги ще одне коротеньке інтерв’ю з представниками вітчизняної фанатської сцени. Сьогодні спілкуватись будемо з Дмитром - фанатом полтавської Ворскли. Розкажи будь ласка про себе пару слів - під яким "нікнеймом" тебе знають на трибуні, як давно вболіваєш за Ворсклу, чи відносиш себе до якогось угруповання?
26-й тур не виділявся чимось особливим з поміж інших турів, але все ж таки розповісти є про що. Так динамівські ультрас в черговий раз потролили Андрія Павелка, підготувавши свіженьку розтяжку. Яскравий перф з прапорами влаштували своїм командам фанати Чорноморця та Олександрії. На матчі одеситів до речі не обійшлося без скандалу зі свастикою. Тож всі подробиці у черговому звіті від нашого ультрас-порталу.
25-й тур видався багатим на події. Найбільш очікуваним дійством минувшого туру можна вважати гру у Маріуполі. Цей матч був у всіх на вустах ще до стартового свистка. Сам же матч запам’ятався текстівкою маріупольців з критикою Президента та заворушеннями біля гостьового сектору. Колектив Iron Star Firm відсвяткував 10-річчя з дня заснування. У Львові фанати Карпат добряче попалили...
20 березня 2018
На минулих вихідних країну знову засипало снігом. Виключенням стала Одеса, де було сонячно та відносно тепло, і фанати залюбки ставали по торсу. Загалом же, несприятлива погода розігнала і без того порожні стадіони, футболістам також було не дуже комфортно грати за таких умов, тож матчі були не надто видовищними. Проблема з відвідуваністю на стадіонах є центральною темою ледь не кожного туру.
13 березня 2018
23-й тур абсолютно нічим не порадував. Матчі були не надто видовищними, моментами навіть нуднуватими. А про відвідуваність взагалі не хочеться говорити. У цьому турі вона ще більше впала, ніж у попередніх. Навіть фанати команд господарів збирали на своїх секторах зовсім мізер. Невеличким виключенням є хіба що гра у Києві, де Динамо приймало Верес.
07 березня 2018
22-й тур остаточно розподілив команди по місцях у турнірній таблиці. Запекла боротьба чекає на команди не тільки чемпіонської шістки, не менш цікавими будуть і поєдинки в зоні вильоту. Погіршення погодних умов внесло свої корективи – один з матчів було перенесено, а вболівальники вперто відмовлялися підтримувати команди за несприятливих погодніх умов. Тур пройшов доволі посередньо.
Зимовий футбол робить свою справу. Через морози та незадовільні погодні умови вболівальники надають перевагу футболу перед телевізором. Звітний тур не став виключенням з правил – дуже мало народу збирали матчі УПЛ на цих вихідних. Так, гра між Олімпіком та Сталлю встановила антирекорд відвідуваності. На цю гру в Києві прийшли лише 84 вболівальники, що є ледь не антирекордом у 26-річній історії чемпіонатів України.
В новому році зимова відпустка завершилася, як ніколи рано, тож стартовий тур УПЛ зібрав не так вже і багато глядачів. Проте найактивніші, які скучили за футболом за два з гаком місяці, не пошкодували часу та завітали на стадіон. Доволі непогано проявили себе фанати Олександрії, Вересу, Зірки та Динамо, які зібрали добротну кількість та вражали гучним звуком.